Απέναντι από τη Μονή Λαζαριστών και από την ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης του ΚΘΒΕ, υπάρχει ένα μέρος που έχει γίνει το πιο ζεστό στέκι της περιοχής. Στην οδό Κολοκοτρώνη 26, το Theatro Café bar συγκεντρώνει όλους εκείνους τους θαμώνες που επιλέγουν να περάσουν κάποιες στιγμές της ημέρας τους απολαμβάνοντας την cozy ατμόσφαιρα, την ευχάριστη μουσική και το φιλόξενο κλίμα με ένα ποτήρι καφέ από το μέρος που αγαπάνε να επισκέπτονται.

Οι λόγοι που το Theatro Café bar είναι το απόλυτο καλλιτεχνικό στέκι είναι πολλοί. Όπως είναι και οι λόγοι που αυτά Χριστούγεννα οι πιο όμορφες στιγμές μας συμβαίνουν στα τραπέζια του, μέσα στη θαλπωρή του διακοσμημένου χώρου του, εκεί που η φιλοξενία γίνεται τέχνη.

Το στέκι των καλλιτεχνών

Είναι το μέρος που σπουδαστές, ηθοποιοί και θεατές έρχονται για να αφεθούν σε εμπνευσμένες συζητήσεις, το μέρος που η έντεχνη μουσική και τα lives μας δίνουν τον ρυθμό για να τραγουδήσουμε στίχους απ’ την ψυχή μας, εκείνες τις βραδιές που γινόμαστε ένα στα καφέ που αγαπάμε.

Από τους καλλιτέχνες σε αυτούς που ψάχνουν ένα μέρος για να διαβάσουν, να δουλέψουν ή να κάνουν το επαγγελματικό τους ραντεβού, οι δύο όροφοι του Theatro Café bar ικανοποιούν όλους τους επισκέπτες, με ήσυχους και άνετους χώρους.

Τιμές και προσφορές που κάνουν τη διαφορά

Εδώ ο καφές είναι αγαπημένη συνήθεια και η στάση στο Theatro Café bar απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει καλά η μέρα σου. Και αυτό γιατί ξεκινάει με την happy hour που σου δίνει από τις 8 πμ μέχρι τις 11 πμ τον καφέ σου με μόλις δύο ευρώ.

Από την πιο γλυκιά καλημέρα στην οικολογική συνείδηση, οι προσφορές καλά κρατούν. Φέρνοντας το ποτήρι σου για να στο γεμίσουν με τον καφέ της επιλογής σου, έχεις έκπτωση και την ίδια στιγμή φροντίζεις και για το περιβάλλον.

Κάθε Πέμπτη 1+1 κρασί τις επιλογής σας

Πέρα από τα ροφήματα, τις Πέμπτες μετά το απόγευμα, διοργανώνονται βραδιές κρασιού και μπορείς να έχεις με ένα ποτήρι άλλο ένα κερασμένο από τους ανθρώπους του Theatro.

 

 

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση 
Κολοκοτρώνη 26