Η melotron productions παρουσιάζει
The KVB (UK)
+
The Fog Ensemble(GR)
Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 21.30
στη Μαύρη Τρύπα

Με νωπή ακόμη την αίσθηση της θαμπής ανάμνησης ενός ξεχασμένου ονείρου, το ντουέτο των KVB, συνδυάζει το βουτηγμένο στα reverbs shoegaze με την μινιμαλιστικών καταβολών ηλεκτρονική ρυθμονομία παραδίδοντας ένα μοναδικά εκλεπτυσμένο και συνάμα επίκαιρο ηχητικό αποτέλεσμα.
Η έναρξη της συνεργασίας τους το 2010 (Nicholas Wood και Kat Day) σηματοδότησε και την απαρχή παραγωγής πληθώρας βινυλίων και κασετών, περιορισμένων αντιτύπων, έως ότου ερθει η ώρα για την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ το 2012 με τίτλο “Always Then”. Έκτοτε τα “Immaterial Visions” και “Minus One”, που θα ακολουθούσαν, έμελλε να τους καθιερώσουν στην συνείδηση του μουσικού κοινού.
Το 2014 τους βρίσκει για πρώτη φόρα εκτός του προσωπικού τους στούντιο, στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στη “στέγη” του Anton Newcombe (Brian Jonestown Massacre), να ηχογραφούν το υλικό που θα αποτελέσει το επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, “Out Of Body” Ep – σε συνεργασία με τον Joe Dilworth στα drums (Stereolab), αποκομίζοντας άκρως κολακευτικά σχόλια και κριτικές απο σημαντική μερίδα του παγκόσμιου μουσικού τύπου.
Οι KVB επισκέπτονται εκ νέου τη χώρα μας στα πλαίσια της παρουσίασης και προώθησης της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς που κυκλοφορεί από την A Records (Anton Newcombe) για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη – Μαύρη Τρύπα, και Αθήνα – Death Disco, στις 27 και 28 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

thekvb.co.uk | youtu.be/HlkEeRQfMLg
Την συναυλία θα ανοιξει το εκ Θεσσαλοίκης προέρχομενο τρίο Fog Ensemble παρουσιάζοντας το ντεμπούτο τους αλμπουμ το οποιο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Melotron Recordings .
soundcloud.com/thefogensemble
*tags: post punk, shoegaze, experimental, dark wave, neo psychedelia
Προπώληση Εισιτηρίων
10 ευρώ στα παρακάτω σημεία
13 ευρώ στη είσοδο

Σημεία Προπώλησης,
– Lotus Record Shop, Σκρα 7
– Tickethouse (Musicland), Μητροπόλεως 102

Χρήσιμες πληροφορίες:
27.11.14, Μαύρη Τρύπα, Βαιου 5 (Λαδαδικα)
28.11.14, Death Disco, Ωγυγου 16 και Λεπενιώτου (Ψυρρη)