Το The Spot Massage στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί αγαπημένο μας προορισμό κάθε φορά που θέλουμε να χαλαρώσουμε από την πιεστική καθημερινότητα, να ανακουφιστούμε από πόνους και να περιποιηθούμε σώμα και πνεύμα. Στον ολοκαίνουργιο και καλαίσθητο χώρο ευεξίας και ευεργετικής χαλάρωσης σάς υποδέχονται καθημερινά οι ευγενικοί οικοδεσπότες του και σας υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία.

Η φιλοσοφία του

Το The Spot Massage είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα κέντρα ευεξίας και χαλάρωσης, με μεγάλη ποικιλία στις υπηρεσίες μασάζ. Το όραμα και ο στόχος της επιχείρησης τους είναι να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές, σε έναν χώρο κατασκευασμένο και διακοσμημένο με επαγγελματικές προδιαγραφές, έτοιμο να προσφέρει όλες τις ανέσεις στους πελάτες του.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες 

Στον χώρο τους απολαμβάνουμε οκτώ διαφορετικά είδη massage (on site massage, back massage, foot spa massage, relax massage, deep tissue massage, hot stoner massage, λεμφική μάλαξη σώματος, λεμφική μάλαξη προσώπου) από άρτια εκπαιδευμένους θεραπευτές, έτοιμα να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά περιστατικά. Πέρα από το μασάζ, όμως, το κέντρο προσφέρει υπηρεσίες spa, θεραπεία με βεντούζες, sauna τεχνολογίας μακρο-υπερύθρων, που σας δίνει τη δυνατότητα καύσης έως 600 θερμίδες μέσα μόλις 30 λεπτά, αρωματοθεραπείες, περιποίηση σώματος και καμπίνα υδρομασάζ.

Το καλύτερο βέβαια έρχεται στο τέλος της συνεδρίας σας, καθώς σας μεταφέρουν στο relax room και σας προσφέρουν ένα αναζωογοννητικό αφέψημα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την κάθε σας στιγμή στον χώρο τους.

Προσφορές για όλους

Επειδή η χαλάρωση και οι ευεργετικές ιδιότητες του massage αφορούν όλους μας, το The Spot Massage προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών σε διάφορες υπηρεσίες του, όπως στο deep tissue massage, το relax massage, τη λεμφική μάλαξη, τη θεραπεία με βεντούζες και την αρωματοθεραπεία. Επιπλέον, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε χρήση της Gift Card, ώστε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας μία συνεδρία με το πρόγραμμα της αρεσκείας τους. Βέβαια, σε σχέση με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρουν οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές.

Ελάτε να τους γνωρίσετε και να απολαύστε τα πακέτα χαλάρωσης και αναζωογόνησης κατάλληλα για γυναίκες, άντρες, ζευγάρια ή παρέες. Μέσα στη μέρα ή πριν τη βραδινή σας έξοδο αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και θα ζήσετε μία εμπειρία που θα την αναζητάτε ξανά και ξανά.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Δωδεκανήσου 2

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-22:00
Σάββατο 11:00-20:00