Πώς θα σου φαίνονταν αν είχες την ευκαιρία να γίνεις ο ίδιος συντάκτης της δικής σου εμπειρίας στην πόλη; Αν είχες τον χώρο εκείνο για να μοιραστείς ή να ανακαλύψεις τις εμπειρίες των κατοίκων της πόλης  όπως ακριβώς τις αποτύπωσαν οι ίδιοι; Τώρα οι Θεσσαλονικείς έχουν τον δικό τους διαδικτυακό χώρο για να μοιράζονται τις καθημερινές τους επιλογές. Ήρθε η ώρα να εκφράσεις τις δικές σου με ένα κλικ.

Που μπορείς να απολαύσεις τον καλύτερο καφέ στην πόλη; Σε ποια μέρη μπορείς να γευτείς την local μπύρα της ΝΥΜΦΗΣ που παράγεται στη Θεσσαλονίκη; Που μπορείς να φας την πιο γευστική μπουγάτσα, τον πιο χορταστικό γύρο και το πιο ζουμερό burger; Ποια παράσταση αξίζει να παρακολουθήσεις και ποια είναι εκείνη η ταινία που θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα; Από τα μέρη που σου σέρβιραν τις πιο ξεχωριστές γεύσεις μέχρι τις συναυλίες που θα θυμάσαι για καιρό, από τα ποτά που ξεκίνησαν τις πιο όμορφες στιγμές, μέχρι τα φεστιβάλ που σε ταξίδεψαν. Όλα όσα ζουν καθημερινά οι Θεσσαλονικείς συγκεντρώνονται σε ένα όνομα, σε μία πλατφόρμα. «The Locals».

 

Φωτογραφία: Δημήτρης Τσίπας

Πώς θα μπεις κι εσύ στους The Locals

Το μόνο που έχεις είναι να μπεις στο thelocals.biscotto.gr. Αν γνωρίζεις και θέλεις να μοιραστείς την εμπειρία σου, τότε κάνεις κλικ στο αντίστοιχο σημείο για να γράψεις όσα έζησες μαζί με μια φωτογραφία που να τα αποτυπώνει. Αν πάλι θέλεις να μάθεις όσα ζουν και επιλέγουν οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης μέσα στη μέρα τους, τότε δεν έχεις παρά να ξεναγηθείς σε μια σειρά από στιγμές που θα γίνουν ο οδηγός σου στην πόλη «από πρώτο χέρι».

Ζήσ’ το, μοιράσου το και ανακάλυψε τις καλύτερες εμπειρίες της Θεσσαλονίκης μέσα από τα μάτια και την πένα των ανθρώπων της. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ