Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες  προτάσεις της φετινής σαιζόν και η Βογατσικού αποκτά ένα σημείο συνάντησης από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Θα απολαύσετε τον καφέ, το κρασί ή το ποτό σας σ’ έναν ζεστό ατμοσφαιρικό χώρο, όπου όλοι μπορούν εύκολα να γίνουν μια παρέα. Το μεγάλο μαρμάρινο μπαρ δεσπόζει στο βάθος μαζί με την προθήκη των ποτών που θυμίζει κλασσικά μπαρ άλλων εποχών. Αφεθείτε στην ατμόσφαιρα του “The Fleming” γιατί έχει πολλά να σας πει.

Θα ετοιμάσουν τα ροφήματα ή το ποτό σας εκπαιδευμένοι baristas, bartenders που φροντίζουν για μια μοναδική εμπειρία είτε πιείτε καφέ, με όλες τις σύγχρονες μεθόδους παρασκευής είτε επιλέξετε ένα signature cocktail.
Κλασσικά και signature cocktails, επιμελημένη λίστα για κρασί και το άψογο σέρβις είναι μερικοί ακόμα λόγοι για να νιώσετε άνετα. Εσείς δεν έχετε παρά να βάλετε την καλύτερή σας διάθεση.

Οι προτάσεις για brunch αλλά και συνολικά ο κατάλογος θα σας ικανοποιήσουν όλες τις ώρες. Επίσης καθημερινά φιλοξενεί djs απ’ όλη την Ελλάδα. Η μουσική και τα parties είναι, άλλωστε, τα δυνατά του σημεία και σύντομα θα είναι θεσμός.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Βογατσικού 3

Τηλέφωνο
2310227751

Ανοιχτά από τις 09:00

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ