Δύο καταστήματα, σε δύο από τα εμπορικά κέντρα της πόλης, ένα λογότυπο που δεν ξεχνάς εύκολα και μία pizza που σίγουρα είναι από τις καλύτερες που μπορείς να δοκιμάσεις. Στο «The Dons», μια οικογενειακή υπόθεση αφού τρία αδέρφια αποφάσισαν να εκφράσουν έτσι την αγάπη τους για το φαγητό και ειδικά για την πίτσα, η ιστορία ξεκινάει από τη ζύμη και συνεχίζεται με τα κορυφαίας ποιότητας υλικά που αναζητούν οι ιδιοκτήτες εντός και εκτός Ελλάδας.

 


Υποψήφιο ως καλύτερο pasta & pizza restaurant 2018. Δείτε το top 10!


 

 

Το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων έρχεται στη Θεσσαλονίκη (ONE SALONICA και MEGA OUTLET) από τους Dons. Έχοντας τη γνώση της ιταλικής μαεστρίας στα ζυμάρια και με βάση τη σωστή μεσογειακή διατροφή οι Dons μας αποκαλύπτουν ένα – ένα τα μυστικά της γαστρονομίας και ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σ’ένα κόσμο που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί δημιουργώντας για πρώτη φορά στην ιστορία την πίτσα της Μεγάλης Ελλάδας, PIZZA DI MAGNA GRECIA. “Η ζύμη είναι δική μας υπόθεση” λένε οι DONS και το αποτέλεσμα τους δικαιολογεί απόλυτα. O σεφ τους γίνεται δικός μας και μπροστά στα μάτια μας φτιάχνει την πίτσα όπως τη θέλουμε, αλλά και προτείνει γεύσεις, αλμυρές και γλυκές κρέπες, σπιτικά πιτάκια και τα ανεπανάληπτα στριφτάρια το νέο πεντανόστιμο προϊόν της πόλης.

Η πίτσα δημιουργείται τη στιγμή της παραγγελίας και σερβίρεται μέσα σε λίγα λεπτά σε δύο μεγέθη. Έτσι δε «στέκεται» και την απολαμβάνετε από τη στιγμή που βγαίνει από τον φούρνο. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί υλικών που φιλοξενούνται σε ζύμη που ετοιμάζουν έμπειροι pizzaiolos και θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις. Μη διστάσετε να επιλέξετε κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Η γευστική έκπληξη θα είναι ευχάριστη και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες στην απόλαυση της πίτσας.

The Dons

One Salonica
Γιαννιτσών 61
Τ: 2310506070

Mega Outlet
Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 43
T: 2310471000