Ένα σύγχρονο καφενείο, το οποίο προσφέρει στους πελάτες του ποικιλία μικρών μεζέδων συνοδεία κρασιού, μπύρας, ακόμα και ούζου, ήταν η αρχική ιδέα της δημιουργίας αυτού του χώρου.

Η ζεστασιά ενός σπιτιού και η αύρα μιας αυλής γεμάτης με λουλούδια αποτέλεσαν την αρχική ιδέα του σχεδιασμού του. Η αρχιτεκτονική του χώρου προσεγμένη, ακολουθεί την φιλοσοφία των ημερών και έχει ως βάση την επανάχρηση παλιών αντικειμένων, καθώς και την χρήση φυσικών ανακυκλώσιμων υλικών. Έχει αποκτήσει, πλέον, πιστούς φίλους, ενώ το ίδιο καλαίσθητος είναι και ο εξωτερικός χώρος.

Βραδιές οινογνωσίας, βραδιές αφιερωμένες σε νέες γεύσεις από όλο τον κόσμο, νέες μουσικές αναζητήσεις με σταθερά live κάθε εβδομάδα, εκθέσεις φωτογραφίας, κοσμήματος και άλλων εικαστικών γεγονότων, είναι μερικές από τις δράσεις του χώρου. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών και άλλων αγώνων.

Αγνά προϊόντα ελληνικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των διαφόρων εδεσμάτων, τα οποία διατίθενται και προς πώληση. Σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, ελληνικός καφές στη χόβολη, δροσερές σαλάτες συνοδεία κρασιού, ποικιλία από λουκάνικα με παγωμένη βαρελίσια μπύρα και ένα εμπλουτισμένο μενού με πιάτα για όλες τις ώρες από σνακς, σαλάτες, burgers, ριζότο και κοτόπουλο είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να απολαύσετε, πάντα με στόχο την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Ν. Πλαστήρα 53, Ν. Κρήνη