Αρχική Kids Shopping Τέλος στο μαρτύριο «δεν κοιμάται το μωρό» με μια κούνια που προσομοιώνει...

Τέλος στο μαρτύριο «δεν κοιμάται το μωρό» με μια κούνια που προσομοιώνει τη βόλτα με αυτοκίνητο

2834
Αν ρωτήσετε έναν νέο γονιό ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο μεγάλωμα του μωρού, θα σας πει το να το βάζει για ύπνο. Ένας από τους πιο δοκιμασμένους και αλάνθαστους τρόπους να κοιμήεις ένα μωρό είναι να το βάλεις στο παιδκό του κάθισμα και να το πας βόλτα με το αμάξι. Και υπάρχουν ουκ ολίγοι γονείς που καταφεύγουν σε αυτή τη μέθοδο, ξοδεύοντας χρόνο και χιλιόμετρα, άσε που, αφού το πάρει ο ύπνος, θα πρέπει μετά με χειρουργικές κινήσεις να το μεταφέρεις στην κούνια του για να μην ξυπνήσει. Πόσες βόλτες όμως να κάνεις και πόση βενζίνη να κάψεις ώστε να αποκοιμηθεί το βρασταράκι σου; Χάρη στους σχεδιαστές της Ford, τέλος στην ταλαιπωρία της νυχτερινής βόλτας νανουρίσματος.

Το ισπανικό παράρτημα της εταιρείας δημιούργησε το Max Motor Dreams, ένα παιδικό λίκνο που προσομοιώνει τη βόλτα στο αυτοκίνητο. Έχει φώτα led που μιμούνται τα φώτα του δρόμου που περνάνε, έχει ηχείο στο κάτω μέρος που βγάζει ήχο σαν αυτό της μηχανής όταν οδηγούμε, αλλά έχει και ένα μηχανοσμό κίνησης που δονεί απαλά την κούνια, όπως όταν βρισκόμαστε στο δρόμο.

Το πιο καταπληκτικό είναι ότι διαθέτει και app το οποίο είναι σχεδιασμένο να καταγράφει την πραγματική διαδρομή του αυτοκινήτου, ώστε να αναπαράγει τις ακριβείς κινήσεις της αγαπημένης διαδρομής του μωρού σας, με τις λακούβες και τα όλα της.

Προς το παρόν έχει δημιουργηθεί η πρώτη δοκιμαστική κούνια, αλλά ήδη υπάρχουν πολλές αιτήσεις από ενδιαφερόμενους, σε σημείο που η εταιρεία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μαζικης παραγωγής του λίκνου. Εκτός από μαγικά πρακτικό, είναι και πενέμορφο σχεδιαστικά. Δείτε το βίντεο παρουσίασής του.

Περισσότερες Πληροφορίες: Max Motor Dreams