Συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ της Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά (Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 1, Πολίχνη, Πάρκο Θερινού Σινεμά), που συμπληρώνει αυτό το καλοκαίρι 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του!

Η ταινία παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, θα προβάλλεται με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, από τη Δευτέρα 17 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα προβολής 21.30.

Ο Αθερίδης στηρίζεται στην ιταλική ταινία  «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, σεναριογράφου και σκηνοθέτη εμπορικών κωμωδιών, ο οποίος κατάφερε μέσα στο 2016, με αυτή την έξυπνη σάτιρα της σύγχρονης μικροαστικής ηθικής και συμπεριφοράς, να ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια  θεατές στην Ιταλία και απέσπασε τα βραβεία Ντονατέλο (τα ιταλικά Όσκαρ) καλύτερης ταινίας και σεναρίου.

Μια παρέα, με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, βρίσκονται μαζεμένοι όταν σκέφτονται ένα παράξενο, όσο κι επικίνδυνο παιχνίδι: τοποθετούν τα smartphone τους στο τραπέζι και μοιράζονται τα μηνύματα και τις κλήσεις που έλαβαν την ίδια ημέρα, κάτι σαν ηλεκτρονική ρωσική ρουλέτα. Αλλά κανείς τους δεν είναι απόλυτα «αθώος», και η χαρούμενη παρέα φίλων βρίσκονται εμπρός σε ένα χάος ερωτηματικών, που δεν αφορούν μονάχα τον έρωτα και την προδοσία.

Προβολές:
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/7  – ΚΥΡΙΑΚΗ 23/7 στις 21:30


ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2313302 833, 835, 936

 

από έως
Ταινίες