Όσο εξελίσσεται η γαστρονομία τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για τους επαγγελματίες της εστίασης και των γεύσεων. Η Taste Point είναι ένας πολυχώρος για σεμινάρια και εταιρικές παρουσιάσεις ώστε να παρέχει εκπαίδευση και ενημέρωση για τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, το κρασί, τον καφέ, τα cocktails αλλά και την οργάνωση που απαιτείται για τη διαχείριση μιας σύγχρονης επιχείρησης εστίασης.

Δύο πολυμορφικές αίθουσες με πολλές δυνατότητες

Οι κύριες εγκαταστάσεις της Taste Point περιλαμβάνουν δύο χώρους όπου ανάλογα με το αντικείμενο προσφέρονται για παρακολούθηση σεμιναρίων και εκπαίδευση. Η μία αίθουσα περιλαμβάνει μια άρτια οργανωμένη κουζίνα και για σεμινάρια με μαγειρική και παρουσιάσεις προϊόντων, που μπορούν να τα παρακολουθήσουν έως 50 άτομα. Επίσης στο πίσω μέρος υπάρχει βοηθητική κουζίνα για τις ανάγκες της προετοιμασίας.

Ο δεύτερος χώρος περιλαμβάνει εξοπλισμό bar για ό,τι χρειάζεται κάποιος για ένα σεμινάριο γύρω από τον καφέ και το ποτό και η υπόλοιπη αίθουσα λειτουργεί ως ένα εστιατόριο πενήντα θέσεων, τόσο για να μπορέσει κάποιος να δοκιμάσει προϊόντα ως καλεσμένος κάποιας εταιρείας όσο και ως εκπαιδευόμενος σε θέματα εστιατορικής.

Επίσης εδώ μπορούν να φιλοξενηθούν γευσιγνωσίες αλλά και events (από 80 έως 120 άτομα)καθώς παρέχονται όλες οι υπηρεσίες για service, cocktail, finger food υπό την επίβλεψη του Βασίλη Ζαχαριά, γνωστού chef της Θεσσαλονίκης, που είναι και συνιδιοκτήτης της Taste-Point.
Και στις δύο αίθουσες υπάρχουν και τα κατάλληλα οπτικοακουστικά μέσα (τηλεόραση, οθόνη για βιντεοπροβολές).

Γνωστοί chef, κριτικοί γεύσεις, παραγωγοί έχουν μοιραστεί γνώσεις, τεχνικές και εμπειρίες και το πρόγραμμα της Taste Point εμπλουτίζεται διαρκώς.

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα μέσω των σελίδων στο facebook και instagram και φυσικά στην ιστοσελίδα της Taste Point.

Taste Point
Οδυσσέως 19
Θεσσαλονίκη

T: 2311824494 / 6936 01 34 13
[email protected]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ