Τα ΒορΟινά και το εστιατόριο Cookoo σάς προσκαλούν για ένα ευδιάθετο δείπνο, όπου 6 διαφορετικές γεύσεις-πιάτα θα συνδυαστούν με 8 οίνους και 1 αμπελοοινικό απόσταγμα από τα οινοποιεία της “Διαδρομής του Κρασιού του Διονύσου”, σε ένα παιχνίδι εναλλαγών, πειραματισμών και συνταιριασμάτων.

Κεντρικοί πρωταγωνιστές εκλεκτές ετικέτες από τα οινοποιεία της Διαδρομής του Κρασιού του Διονύσου, του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»:

  • Κτήμα Παυλίδη, στα Κοκκινόγεια Δράμας
  • Κτήμα Τέχνη Οίνου, στο Μικροχώρι Δράμας
  • Κτήμα Βιβλία Χώρα, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
  • Tsantali – Αμπελώνας Μαρώνειας

και η εφευρετικότητα του Chef Κωσταντίνου Κούρου και της ομάδας του Cookoo, του νέου comfort food εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, που καθιερώνει ένα καινούργιο στυλ στο γαστρονομικό προφίλ της.

Πληροφορίες
Χαρούμενος Διόνυσος
Εστιατόριο Cookoo, Σαλαμίνος 3
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα 20:30 (ξεκινάμε αμέσως με grapelong-tail)

Κρατήσεις στα τ. 2310281617 & 2310281632 (Δε-Πα, ώρες 10:00-16:00) – Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Κόστος το άτομο:   30€ (*) – Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά και το απόσταγμα του μενού, με την ευγενική προσφορά των οινοποιείων στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Τα ΒορΟινά», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ώρες 18:00-22:00 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Καλωσόρισμα με το cocktail «Polyphemus Μedicine»

Βάση cocktail: Kanenas Tsipouro – Tsantali

MENOY
Διονυσιακή εισαγωγή
Σύκο γεμιστό με γραβιέρα, θυμάρι και γλάσο από πετιμέζι

Thema Pavlidis Λευκό 2018 – Κτήμα Παυλίδη

Μπριάμ ή Ρατατούι;
Μους Μεσογειακών λαχανικών  σε τραγανή μπάρα με τοματίνια και γαλοτύρι

Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο 2017 – Κτήμα Τέχνη Οίνου

Και ο Διόνυσος θα ήθελε Ω3 στο μενού
Λαβράκι φιλέτο με μουσελίν πατζαριού, πανακότα πολίτικης σαλάτας και άγρια χόρτα με λεμόνι

Emphasis Assyrtiko 2018 – Κτήμα Παυλίδη Πλαγίως Λευκό 2018 – Κτήμα Βιβλία Χώρα

Το μυστικό είναι στη Φράουλα
Καρδιά Γαλλικής σαλάτας με κινόα, φρέσκο κατσικίσιο τυρί,
πίκλα φράουλας και φυστίκι Αιγίνης

Kanenas Rose 2018 – Tsantali

Ευδαιμονία λίγο πριν το τέλος
Φρέσκα πανζερότι με ποικιλία μανιταριών,
μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και αρσενικό Νάξου

Touriga Nacional 2014 – Κτήμα Τέχνη Οίνου Πλαγίως Ερυθρό 2012 – Κτήμα Βιβλία Χώρα

Δροσιά και γλύκα με τάρτα λεμονιού

Sole Semillon 2017 – Κτήμα Βιβλία Χώρα

Επίλογος με πραλίνες, καφέ και

Kanenas Tsipouro – Tsantali

Τα κρασιά και το απόσταγμα είναι ευγενική προσφορά των οινοποιείων στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Τα ΒορΟινά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ