Ένα ακόμη λαχταριστό biscotto workshop με θέμα τα εκλέρ και τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Ο pâttisier Κωνσταντίνος Τσενικίδης θα μας δείξει συνταγές και μυστικά για επιτυχημένα εκλέρ, θα μιλήσουμε για το διάσημο γλυκό αλλά και τη ζαχαροπλαστική που τα τελευταία χρόνια αλλάζει, θα μας παρουσιάσει τις 4 ολοκαίνουργιες γεύσεις των εκλέρ του, και, φυσικά, θα δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του!

Τι θα δοκιμάσουμε; Ετοιμαστείτε:
Εκλέρ πραλίνας: με crémeux πραλίνας με τραγανή φεγετίνη και supreme σοκολάτας Orizaba Valrhona.
Εκλέρ καραμέλα – βανίλια: με κρέμα patisserie καραμέλας αρωματισμένη με βανίλια Ταϊτής, αλμυρή καραμέλα βουτύρου και supreme σοκολάτας Weiss caramel.
Εκλέρ lemon: με mousseline λεμονιού και supreme σοκολάτας Opalys Valrhona, αρωματισμένη με ξύσμα λεμονιού.
Εκλέρ Dulcey passion fruit: με montée σοκολάτας Dulcey, αρωματισμένη με Τόνκα, crémeux passion fruit mango, τραγανή φεγετίνη με passion fruit και Namelaka Dulcey με passion fruit.

Θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε ποιο θα γίνει το αγαπημένο σας. Εμείς πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν όλα.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη*
Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Συμμετοχές στο 2310-253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community