Η γιορτή του burger επιστρέφει ξανά στην Θεσσαλονίκη και τα PAX, το καλύτερο μπεργκεράδικο της πόλης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers θα βρίσκονται από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου στο Burger Fest. της Θεσσαλονίκης και μας περιμένουν για απολαυστικές street food εμπειρίες.

Οι απανταχού burger lovers δίνουμε ραντεβού στο περίπτερο των PAX για να απολαύσουμε τα αγαπημένα burgers, με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, από το ανατρεπτικό Dirty Bastard με beef brisket και chipotle bbq sauce, το λαχταριστό Pulled Pork, με σιγομαγειρεμένο pulled pork, homemade coleslaw και american cheddar, μέχρι το διαχρονικά αγαπημένο The Mexican με chili con carne, frizzled onions και pico de gallo.

Και οι γευστικές προκλήσεις δεν τελειώνουν εδώ. Το ανατρεπτικό Τ-Juana burger των PAX, με το πρώτο μπιφτέκι κάνναβης by Lady Butcher, θα βρίσκεται και σε αυτό το φεστιβάλ.

Taste and share your content using the hashtags: #PaxBurgeristas #PrettyAmazingXtraordinaryBurgers #burgerfest #burgerfestskg #burgerfest2019

Πληροφορίες
ΔΕΘ TIF Helexpo
31-02/06 Παρασκευή 17:00 – 00:00 Σαββάτο & Κυριακή 13:00 – 00:00
https://www.paxburgers.gr/
Facebook
Instagram