Διάσημοι χορευτές από το ιστορικότερο μπαλέτου του κόσμου σε μια μοναδική βραδιά δεξιοτεχνίας με αποσπάσματα από τις σημαντικότερες παραστάσεις κλασικού χορού. Ένα μοναδικό υπερθέαμα κλασικού μπαλέτου με καταξιωμένους σολίστες των Μπαλέτων Μπολσόι τα ομορφότερα μέρη των κορυφαίων αριστουργημάτων.

Τα αστέρια του Θεάτρου Μπολσόι θα μας παρουσιάσουν αποσπάσματα από τη «Λίμνη των Κύκνων», τον «Δον Κιχώτη», την «Κάρμεν», την «Εσμεράλδα», ενώ λυρικοί τραγουδιστές της Όπερας του Θεάτρου Μπολσόι θα ερμηνεύσουν άριες από την «Τόσκα» του Πουτσίνι, τη «Βασίλισσα των Σπαθιών» του Τσαϊκόφσκι, την «Αΐντα» του Βέρντι, την «Τουραντότ» του Πουτσίνι, την «Τραβιάτα» του Βέρντι.

Τα αστέρια των Μπαλέτων Μπολσόι, των πιο διάσημων στον κόσμο τα οποία ιδρύθηκαν το 1776, συνεχίζουν μια μακρόχρονη παράδοση κατέχοντας την πρώτη θέση στον παγκόσμιο χάρτη των κλασικών μπαλέτων κερδίζοντας διαρκώς διακρίσεις. Επάξια θεωρούνται αυθεντία στο κλασικό μπαλέτο, αποτελώντας σημείο αναφοράς παγκοσμίως.

Κάθε παράστασή τους είναι μια σπάνια καλλιτεχνική βραδιά κλασικού χορού, μοναδικής ομορφιάς με δυναμικές ερμηνείες και έντονες συγκινήσεις.

 

info
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00 μ.μ. & Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
60€, 45€, 40€, 30€, 20€ (παιδικό – φοιτητικό)

Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (τηλ.: 2130 895938-9), στο ταμείο της Πλατείας Αριστοτέλους και ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr και www.tch.gr

από έως
Παραστάσεις