Στο Strength & Beauty στη Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργηθεί ένας πανέμορφος πολυχώρος ομορφιάς για γυναίκες και για άντρες από μια ομάδα με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο. Στόχος τους είναι να σας προσφέρουν χαλάρωση, ηρεμία και περιποίηση, που όλοι έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας. Θα αισθανθείτε μοναδικοί και θα φύγετε με μεγάλη ικανοποίηση.

Υπηρεσίες που χαρίζουν αυτοπεποίθηση 

Προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ φιλικές τιμές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τα πιο υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας. Την άψογη περιποίησή σας αναλαμβάνουν οι εξαιρετικές και έμπειρες τεχνίτριές τους, με αποτελέσματα δουλεμένα στη λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα, στο Strength & Beauty απολαμβάνετε laser αποτριχώσεις (με το μηχάνημα Fuerte Ισπανίας), ανώδυνα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα, υπηρεσίες κομμωτηρίου, μανικιούρ – πεντικιούρ, μασάζ, σολάριουμ, βλεφαρίδων, φρυδιών, αισθητικής, καθαρισμού και ενυδάτωσης προσώπου και δερμοαπόξεσης.

Και για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τις υπηρεσίες τους, παρέχουν κάποιες πολύ συμφέρουσες προσφορές. Με κάθε ένα από τα παρακάτω πακέτα (6 συνεδρίων) αποτρίχωσης laser σάς κάνουν δώρο 1 συνεδρία microplus+ (καθαρισμός + ενυδάτωση + δερμοαπόξεση). Τα πακέτα είναι τα εξής:

  • μπικίνι και πόδια (600 ευρώ)
  • μπικίνι, πόδια και μασχάλες (650 ευρώ)
  • μπικίνι, πόδια, χέρια και μασχάλες (810 ευρώ)

Και για εσάς που θα επιλέξετε να κάνετε σολάριουμ, οι προσφορές που ισχύουν είναι οι παρακάτω:

Τα μασάζ γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους από κοπέλες αισθητικούς, με πολύ ωραία χαλαρωτική μουσική και σε εξαιρετικές τιμές.

Τα πεντικιούρ γίνονται σε πολύ αναπαυτικές θερμαινόμενες πολυθρόνες, που κάνουν παράλληλα και μασάζ.

Αναζητήστε τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου που διατίθενται προς πώληση, για άριστα αποτελέσματα και στο σπίτι. Και αν δεν γνωρίζετε ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς, απευθυνθείτε στους ειδικούς για να σας προτείνουν αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη.

Ασφάλεια και υγιεινή απέναντι στον Covid19

Το Strength & Beauty προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού χωρίς παρουσία συνοδού και απαραίτητα με τη μάσκα τους, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση σας. Στην είσοδο θα υπάρχει αντισηπτικό για να απολυμαίνετε τα χέρια σας. Φυσικά, μάσκα και γάντια θα φορούν και οι υπάλληλοι. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων. Εάν έχετε κάποιο σύμπτωμα όπως βήχα, πυρετό, συνάχι καλό θα ήταν να ακυρώσετε το ραντεβού σας.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 60

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο 10:00-18:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Laser και microplus+ (καθαρισμός + δερμοαπόξεση 80€): έκπτωση 10% για τα μέλη της biscotto members card

    Ισχύει: Δευτέρα έως Σάββατο


    Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

    *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 888110