Ένας πάγκος γεμάτος λιχουδιές, ένα beach bar με ανθρώπους που έρχονται κοντά για να απολαύσουν το ξεχωριστό βράδυ που πρόκειται να περάσουν, cocktail που ετοιμάζονται ασταμάτητα πίσω από τον πάγκο του Wet Red Rose, που σφίγγονται στα χέρια του κόσμου όσο εκείνος τα γεύεται. Μουσική που κάνει τα χέρια αυτά να κινούνται σε Hause ρυθμούς και το σώμα να αφήνεται στον παλμό. Το BBQ party της περασμένης Παρασκευής ήταν μια γιορτή που ξετυλίγονταν δίπλα στη θάλασσα, με το φως του δειλινού να δίνει το έναυσμα πριν η προσοχή πέσει στο επίκεντρο της βραδιάς. Στο φως από τον πάγκο της Condito που έκανε τον κόσμο να κλείνει τα μάτια και να ενεργοποιεί το αισθητήριο του αναζητώντας την ελκυστική μυρωδιά.

Το Spot με τους πιο λαχταριστούς πειρασμούς

Μπορούσες να δεις τον κόσμο που σήκωνε το κεφάλι του ψάχνοντας το spot από το οποίο θα δοκίμαζε μία ακόμη λιχουδιά. Το άρωμα ταξίδευε δελεάζοντας τον για μία ακόμη μερίδα. Όσοι είχαν βγει από τη θάλασσα μετά το βραδινό τους μπάνιο ακολούθησαν το φως που διέκρινε στο βάθος το σημείο με τους πειρασμούς και παραδίδονταν σε άλλη μία δωρεάν μερίδα, «ζεσταίνοντας» το mood τους με κάποια από τις πικάντικες σως της Condito.

Η καλύτερη ατμόσφαιρα

Ένιωθες ότι ήταν η καλύτερη BBQ παρέα στην οποία θα μπορούσες να βρίσκεσαι και οι συνθήκες ήταν απλά ιδανικές. Ήταν η γεύση που σχημάτιζε ένα χαμόγελο σε όσους πήγαιναν στην ουρά για να γευτούν με ανυπομονησία τα ψητά, σε όσους έβαζαν στο κέντρο του τραπεζιού τους, τις λιχουδιές της Condito, ήταν οι συζητήσεις που έδιναν κι έπαιρναν κάτω από τον έναστρο ουρανό και τα γέλια, οι θαρραλέες μπουκιές, ο χορός και τα «γεια μας». Όλα μαζί έδωσαν την καλύτερη ατμόσφαιρα.

Και όσο η ώρα πέρναγε και το party άφηνε πίσω του τη νύχτα, μπορούσες να δεις ότι το vibe αυτό ήταν το καλύτερο φινάλε για ένα καλοκαίρι που άξιζε να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Με την αμμουδιά δίπλα από τα τραπέζια του Wet Red Rose και τη μυρωδιά από τις εκλεκτές γεύσεις της Condito να σε καλούν στο φωτισμένο σημείο του πειρασμού. Με τους σερβιτόρους να τον προσφέρουν δωρεάν σε κάθε τραπέζι. Δεν ήθελες τίποτε περισσότερο.

Αυτό το καλοκαίρι έκλεισε με γεύση BBQ και με το πιο απολαυστικό event της σεζόν. 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ