Το αγαπημένο μας spot προσκαλεί τους θαμώνες του στη νέα σεζόν σε ένα opening party που θα κάνει την αρχή στις πιο εμπνευσμένες εξόδους της χρονιάς. 

Το αναγνωρισμένο bar της πόλης, βάζει το νεοϋορκέζικο στυλ του και τη μαγεία της Στοάς Βενιζέλου, χτίζοντας το πιο ατμοσφαιρικό mood για ένα opening που θα γίνει το καλύτερο καλωσόρισμα. Με μουσική από τον resident dj σε rock, funky, disco και ποιοτικούς pop ήχους, απολαμβάνουμε τις εκλεκτές δημιουργίες των bartenders που μας προσφέρουν ποτά για να συνοδεύσουμε τις κουβέντες μας με τον καλύτερο τρόπο.

Την Πέμπτη, 19/9, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Red Rose για να κάνουμε την αρχή στις βραδιές που θα ακολουθήσουν. Στο σημείο που δίνουμε τα πιο όμορφα ραντεβού. Στο bar που θα στεγάσει και πάλι τις πιο εμπνευσμένες συζητήσεις, τα πιο ζωντανά βλέμματα, τις πιο όμορφες νύχτες.

Μετά τις 21:00, άσε για λίγο τη δουλειά στην άκρη, πάρε τους δικούς σου ανθρώπους και έλα για ένα opening party που θα κλείσει τη μέρα σου με τον πιο όμορφο τρόπο, ανοίγοντας την πιο γεμάτη σεζόν.

Το «δικό μας» bar επιστρέφει!

 

INFO 
RED ROSE
ΡΟΓΚΌΤΗ 4, ΣΤΟΆ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ
T: (+30) 231 026 1999
19/09/2019
21:00