Την Πέμπτη 14, την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, το Περίπτερο 16 και ο προαύλιος χώρος του στην ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπονται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας!
To μεγαλύτερο festival μπύρας της χώρας έρχεται και πάλι, με την 4η ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του προσφέροντας για μία ακόμη χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας!
Μετά την τεράστια επιτυχία των τριών προηγούμενων χρόνων και την αναγκαστική αποχή λόγω της Covid-19, φέτος δημιουργούμε με πολύ όρεξη και μεράκι το καλυτερο festival μπύρας, μετατρέποντας το Περίπτερο 16 και τον προαύλιο χώρο του, εντός της ΔΕΘ σ’ ένα ατέλειωτο Beer Garden για να απολαύσετε τις καλύτερες ετικέτες μπύρας από τα κορυφαία Ελληνικά μικροζυθοποιία, αλλά και ξεχωριστές ετικέτες απο επιλεγμένα ζυθοποιία του εξωτερικού! Όλα αυτά με συνοδεία απολαυστικών street food επιλογών από τους κορυφαίους του είδους!
Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μαζί μας και φέτος για να το ζήσουμε παρέα με τους χιλιάδες επισκέπτες μας.
*Η είσοδος εντός του Περιπτέρου 16 θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας / διαβατηρίου.
Τιμή ημερήσιας εισόδου: 3€
Τιμή 4-ημέρου: 10€
Ωράριο Εκδήλωσης
Πέμπτη 14/10 –> 18:00 – 00:00
Παρασκευή 15/10 –> 18:00 – 00:00
Σάββατο 16/10 –> 12:00 – 00:00
Κυριακή 17/10 –> 12:00 – 00:00
Παραγωγή:
Soulfood Thessaloniki | The Hoppy Pub

info
Πέμπτη 14, Παρασκευή 15, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Οκτωβρίου
Περίπτερο 16 και στον προαύλιο χώρο του στη ΔΕΘ – TIF Helexpo

Τιμή εισόδου: 3€
Πληροφορίες προπώλησης: 1/9/21
Δηλώσεις Συμμετοχής / Πληροφορίες: [email protected]
Παραγωγή:
Soulfood Thessaloniki | The Hoppy Pub
Facebook event: Thessaloniki Beer Festival 2021

Κερδίστε προσκλήσεις!

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 15/10 στις 13:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 12 μονές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:
Τσιλιανίδου Άννα
Κυργιάννη Αλεξία
Φιλοξενίδης Πέτρος
Γεωργιάδης Ιάκωβος
Μήτσου Ευαγγελία
Αντωνοπούλου Κωνσταντίνα
Διαμαντή Λεμονιά
Αρμουτίδου Αναστασία
Κούκουρα Χάιδω
Τσώτσος Γιάννης
Καραπέτοβα Άννα
Κελεπούρη Μαρία

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του χώρου, η είσοδος στο Περίπτερο 16 επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες, με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού και της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr. Η πρόσκληση είναι μονή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποια ημέρα επιλέξει ο κάθε νικητής.