Όσοι θυμάστε το Erebuni στην περιοχή της Ναυαρίνου τώρα θα το ξαναβρείτε στα ανατολικά και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου. Για τους υπόλοιπους είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε ένα εστιατόριο αρμένικης κουζίνας, που είμαστε σίγουροι ότι θα το ξεχωρίσετε.

Αξίζει να το γνωρίσετε και εξηγούμε παρακάτω το γιατί.

Λαχματζούν

Μενού με γεύσεις σπιτικές

Η Αρμένικη κουζίνα περιλαμβάνει πολλές οικείες γεύσεις και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Η επιλογή των προϊόντων και όλη η επεξεργασία γίνεται στο εστιατόριο. Όλα είναι φρέσκα και στα πιάτα κλείνονται προσεκτικά τα μυστικά της αρμένικης μαγειρικής παράδοσης. Οι μερίδες είναι πλούσιες και οι επιλογές ιδανικές για να τις μοιραστείτε με την παρέα σας. Το Erebuni προσφέρεται και για μεγάλα οικογενειακά τραπέζια ή συναντήσεις με φίλους. Άλλωστε το μενού του είναι γεμάτο από σπιτικές γεύσεις και παράδοση. Σου δίνει μια αίσθηση αυθεντικότητας από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί.

Χοροβάτζ

Τα κρεατικά μαρινάρονται με παραδοσιακό τρόπο και ψήνονται σε σούβλες και στα κάρβουνα. Χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί, όλα σερβίρονται κατάλληλα ψημένα. Επίσης υπάρχουν και μαγειρευτά φαγητά. Θα δοκιμάσετε μαντί, κεμπάπ, παστουρμαλί, λαχματζούν και πολλές ακόμη νοστιμιές. Θα τα συνοδεύσετε με αρμένικα κρασιά, κρασί από ρόδι και το περίφημο αρμένικο κονιάκ.

Μαντί

Vegan επιλογές στο Erebuni

Το Erebuni, όμως, δεν είναι αποκλειστικά για κρεατοφάγους. Υπάρχουν σταθερά επιλογές για vegetarians ή vegans, οπότε όλοι μπορούν να απολαύσουν όλες τις νόστιμες προτάσεις αλλά και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του.
Άλλωστε, η ουσία ενός γεύματος που θα μείνει στη μνήμη σου είναι να είναι νόστιμο το φαγητό και καλή η παρέα.

Ταμπουλέ

Ο εξωτερικός χώρος ενώνεται με τον εσωτερικό τους ζεστούς μήνες και έτσι όλοι μπορούν με άνεση να απολαύσουν το γεύμα τους. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 45

T: 2310274744

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή (δεν ισχύει για τις γιορτές και τις αργίες). Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ