Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τις δυσκολίες της ζωής και τους Συμμάχους που είναι καλό να έχουμε.

Έχεις αναρωτηθεί ποιοι είναι οι σύμμαχοί σου στις δυσκολίες της ζωής;
Στην πορεία της ζωής μας όλοι συναντάμε διάφορες δυσκολίες. Κάποιες φορές αυτές είναι μικρότερες και κάποιες άλλες μεγαλύτερες.
Κάποιοι απελπίζονται μπροστά στη δυσκολία και κάποιοι άλλοι δεν το βάζουν κάτω και ανακάμπτουν πιο γρήγορα βγαίνοντας πιο δυνατοί.
Σε αυτό το workshop θα εντοπίσουμε, θα αξιολογήσουμε και θα εκτιμήσουμε τους συμμάχους, που θα μας βοηθήσουν να μην βουλιάζουμε και να προχωράμε παρ’ όλες τις δυσκολίες.
Δεν θα ήταν υπέροχο αν κάθε πρωί ξυπνούσαμε με τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση της ζωής;

Εισηγήτρια: Τζένη Τσελεπή: Master NLP Coach

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 29 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event:  ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Στις δυσκολίες της Ζωής, Ανακάλυψε τους Συμμάχους σου: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.