Φέτος, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον όμιλο Γαστρονομίας La Chef Levi τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η πρώτη Σχολή στην Ελλάδα γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της και σας προσκαλεί στον επετειακό 30ο Διαγωνισμό Γαστρονομίας.

Η γεμάτη γεύσεις εκδήλωση, λόγω της περσινής μεγάλης προσέλευσης, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, στον χώρο της Δ.Ε.Θ.

Σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής θα διαγωνιστούν σε 4 κατηγορίες υψηλής Γαστρονομίας. Επώνυμοι Chef και επαγγελματίες του χώρου θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή, με τους νικητές να λαμβάνουν πολύτιμα δώρα.

Παράλληλα, υπό τους ήχους live μουσικής, ένας υπερπολυτελής μπουφές γεμάτος από δημιουργίες των Chef και σπουδαστών της Σχολής θα γεμίσουν μεθυστικά αρώματα τον χώρο και θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σας σε ιδιαίτερους γευστικούς προορισμούς.

Μη χάσετε τα live shows από σοκολάτα, ζαχαρόπαστα και καραμέλα από τους pastry Chef της Σχολής, οι οποίοι θα δημιουργήσουν, μαζί με τους σπουδαστές, υπέροχες και εντυπωσιακές κατασκευές μεγάλων διαστάσεων.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το μεγάλο event

Πληροφορίες
Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Είσοδος από την Κεντρική Πύλη της Εγνατίας)
17 Απριλίου
18.00
Είσοδος ελεύθερη
Parking Ελεύθερο
Πρόσβαση για ΑΜΕΑ

Αφιερώματα - Θέματα Φαγητό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ