Πλησιάζει η στιγμή να μπούμε στην «Κουζίνα» με τους πρόσφυγες και όχι μόνο!

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνεργάζεται με το Thessaloniki Street Food Festival 2019 και τον αναγνωρισμένο και αγαπητό σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μαγειρεύοντας με μικρά και μεγάλα παιδιά από πολλές χώρες σε δύο σεμινάρια μαγειρικής.

Γρήγορο και εύκολο φαγητό, που θα μπορούμε να φάμε στο χέρι, αλλά παράλληλα νόστιμο και υγιεινό, χρησιμοποιώντας προσεκτικά επιλεγμένες και θρεπτικές πρώτες ύλες. Φαγητό που με μικρή βοήθεια ακόμα και ένα παιδί θα μπορεί να κάνει και μόνο του στο σπίτι.

Σεμινάριο μαγειρικής για παιδιά

Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι), θα μαγειρέψει μαζί με τα παιδιά για τα παιδιά! Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος: να μπορέσουν τα παιδιά να μυηθούν στην καλή πρώτη ύλη, να αγαπήσουν τη μαγειρική και να μάθουν να τρέφονται υγιεινά!
Σάββατο 18 Μαΐου, 12:00-14:00

Σεμινάριο μαγειρικής για κάθε ηλικία

Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης θα ξαναμαγειρέψει μαζί με τη Χάιφα από το Ιράκ και θα μας μάθουν πώς μπορούμε να παντρέψουμε Κρητικές και Ιρακινές γεύσεις.
Κυριακή 19 Μαΐου, 12:00-14:00

Ραντεβού, λοιπόν, να πάρουμε μοναδικές μαγειρικές ιδέες και να απολαύσουμε ξεχωριστές γεύσεις!

 

info
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαϊου στις 12:00
Περίπτερο 15 στον χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO

Περισσότερες πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Thessaloniki Street Food Festival 2019 μπορείτε να βρείτε εδώ

από έως
Δράσεις Αφιερώματα - Θέματα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ