Εάν δε ζεις στην Αθήνα και σε κυριεύει το FOMO κάθε φορά που βλέπεις τις δημιουργίες του Άκη Πετρετζίκη στα social media, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση. Η CocaCola μαζί με τον αγαπημένο σου σεφ ταξιδεύουν σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με το CocaCola & Akis Food Tour Festival. 

Το tour ξεκινά στις 4 Ιουνίου, με προορισμό την Καλαμάτα, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, την Ξάνθη και την Θεσσαλονίκη, για να χαρίσει τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό. Το classic burger του Άκη συνοδευόμενο από μία παγωμένη  CocaCola.

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εκεί. Ενώ απολαμβάνεις το burger σου δια χειρός Άκη Πετρετζίκη, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις την ταινία «A Star is Born» σε θερινό κινηματογράφο, να παίξεις με την παρέα σου στα παιχνίδια του festival, να χορέψεις στους ρυθμούς των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών και να διασκεδάσεις παρέα με τον Χρήστο Ανθόπουλο.

Και αν τυχαίνει να βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, είσαι διπλά τυχερός γιατί συναρπαστικά γεγονότα θα εκτυλιχτούν μπροστά στα μάτια σου. Στην τελευταία στάση του ταξιδιού, ο Άκης θα επιχειρήσει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, στήνοντας τα περισσότερα hamburgers στη διάρκεια μίας ώρας! Επιπλέον, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, θα προσφερθούν 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας, στις πόλεις που θα γίνεται το tour.

Οι στάσεις του CocaCola & Akis Food Tour Festival θα είναι οι εξής:

  • Τρίτη 4 Ιουνίου: Καλαμάτα, Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, 18:00-23:00
  • Πέμπτη 6 Ιουνίου: Ιωάννινα, Πάρκο Πλατείας Μαβίλη, 18:00-23:00
  • Σάββατο 8 Ιουνίου: Λάρισα, Πλατεία Ταχυδρομείου, 18:00-23:00
  • Δευτέρα 10 Ιουνίου: Ξάνθη, Πάρκο Πεσόντων, 18:00-23:00
  • Πέμπτη 13 Ιουνίου: Θεσσαλονίκη, Λιμάνι (Ο.Λ.Θ), 18:30

Η Coca-Cola και ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζονται για το πιο γευστικό food tour festival στην Ελλάδα και προσκαλούν κι εσένα σε αυτό το μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ