Η ψαροταβέρνα «Θέα Θάλασσα», στο βράχο της Αφύτου, αντιπροσωπεύει πλήρως την Ελληνική παράδοση: απλές Ελληνικές συνταγές, αγνά και φρέσκα υλικά που προμηθευόμαστε καθημερινά από τους δικούς μας μπαξέδες και τον δικό μας τόπο, καλό παραδοσιακό φαγητό συνδυασμένο με τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά και αποστάγματα, Θάλασσα, καλοκαίρι και χαλαρή διάθεση!

Το Θέα Θάλασσα ειδικεύεται στην μεσογειακή κουζίνα. Θέλει να αναδεικνύει μέσα από τα πιάτα του τη φυσική γεύση των υλικών του και να παρέχει στους πελάτες του πιάτα που θα ευχαριστηθούν από εκλεκτά ντόπια υλικά. Στο μαγαζί διαθέτουν το δικό τους καπνιστήριο, όπου από εκεί περνάνε όλα τα αλίπαστα, τα καπνιστά όπως η λακέρδα που είναι από τόνο.

Δημιουργούν το δικό τους χειροποίητο μαύρο σκόρδο, όπου τοποθετούν τα σκόρδα για 30 ημέρες μέσα στο όκο όπου πυρολύονται και έπειτα τα επεξεργάζονται και τα χρησιμοποιουν με μέλι Χαλκιδικής, δημιουργώντας ένα αρωματισμένο μέλι με μαύρο σκόρδο, το οποίο συμμετέχει στη σώς της μπακαλιορομπουκιάς μαζί με τον ταραμά. Επίσης, δημιουργούν δικές τους μαρμελάδες, όπως τη μαρμελάδα ελιάς που σερβίρουν με το γκερεμέζι.

Στο Θέα Θάλασσα συνδυάζουν κάποια signature dishes με cocktails, εξελίσσοντας τη λογική του wine pairing και στα 4 cocktail που διαθέτουν. Η ενσωμάτωση cocktail στο μενού του έχει γίνει για να δώσουν την δυνατότητα σε αυτόν που θέλει να απολαύσει το φαγητό του με κάτι πιο δροσερό. Το cocktail pairing είναι μια Ευρωπαϊκή τάση των τελευταίων χρόνων που έχει υιοθετήσει καλύπτοντας τις επιθυμίες των πελατών του.

Με τηλεφωνικές κρατήσεις, υπάρχει δυνατότητα ιδιωτικού δωρεάν Parking!

Διεύθυνση
Βράχος Αφύτου, Χαλκιδική

Τηλέφωνο
2374 091044

Facebook | Instagram