Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Οκτώβριο, εκατοντάδες νέοι και νέες επίδοξοι Chefs Pastry Chefs ξεκινούν την καριέρα που ονειρεύονται επιλέγοντας τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LEMONDE την κορυφαία σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στο Μοσχάτο, η LEMONDE προσφέρει υψηλής ποιότητας σπουδές γαστρονομίας, δίνοντας ευκαιρίες αναγνώρισης και κορυφαίων διακρίσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πρόσφατο παράδειγμα, η βράβευση 2 σπουδαστών της σχολής, της Κατερίνας Κατσίκα και του Δημήτρη Φεσσά που υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών της LEMONDE κατάφεραν και κατέκτησαν φέτος μια από τις κορυφαίες θέσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας Trophée Mille International 2019.

Εάν κι εσύ ενδιαφέρεσαι να μπεις στον απαιτητικό κόσμο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής και ονειρεύεσαι να ξεχωρίσεις φοιτώντας σε μια σχολή με κύρος και διεθνή καταξίωση δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ για να ακολουθήσεις την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν! Η LEMONDE, η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών από το 1996, αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για να κατακτήσεις την κορυφή και σε περιμένει να ανακαλύψεις τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο που σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της γαστρονομίας!