Σου έμεινε κιμάς από την χθεσινή μακαρονάδα; Έχεις στο ψυγείο και τριμμένα τυριά; Μόλις δήλωσες ότι έχεις τα βασικά υλικά για την συνταγή που ακολουθεί. Συνόδευσε την με μια παγωμένη μπύρα!

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
500 γρ. κιμά (αναμ/το)
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκ/νο
1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1 πιπεριά κίτρινη σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη σε κύβους
ελαιόλαδο
80 γρ. κουκουνάρι
1 ποτήρι του κρασιού, κόκκινο ημίγλυκο κρασί
2 κ.σούπας πελτέ
αλάτι και πιπέρι
ρίγανη
100 γρ. κίτρινα τυριά
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
τοματίνια
σουσάμι
1 αβγό για επάλοιψη

Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε με το λάδι το κουκουνάρι και μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Κατόπιν προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις πάρει χρώμα και ο κιμάς μας, σβήνουμε με κόκκινο κρασί και πελτέ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Θα χρειαστεί και ένα ποτηράκι νερό για να πάρει μια καλή βράση. Έπειτα, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού λίγο κρυώσει, ενώνουμε τον κιμά με τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας με με τη βοήθεια μιας πιατέλας, δίνουμε στρόγγυλο σχήμα. Χαράσουμε κεντρικά σαν εξάκτινο αστέρι, μέχρι τα μισά της σφολιάτας, τοποθετούμε περιμετρικά την γέμιση του στεφανιού και με τα δάχτυλά μας, κλείνουμε την ζύμη ενώνοντάς την με τις εσωτερικές μύτες που έχουν δημιουργηθεί. Αλοίφουμε με αβγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Σε κάθε ένωση σφολιάτας, τοποθετούμε και ένα τοματίνι.
Την ζύμη που έμεινε, την κάνουμε βαρκούλα, προσθέτουμε και εκεί γέμιση και την τοποθετούμε κεντρικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.