Πόσο καιρό έχεις να πιεις ελληνικό καφέ; Όχι. Δε μιλάμε για τον απλό ελληνικό καφέ που φτιάχνουν σχεδόν όλοι. Τον βιαστικό και καθόλου γευστικό. Αναφερόμαστε στον αυθεντικό ελληνικό καφέ, τον παραδοσιακό. Εκείνον τον καφέ που ξεχωρίζει για το εξαιρετικό του χαρμάνι, το πλούσιο άρωμά του, τη μοναδική του γεύση και τους προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους του. Τελικά, πόσο καιρό έχεις να πιεις ελληνικό καφέ;

Εμείς περάσαμε μια βόλτα από τα Coffee Island και προμηθευτήκαμε συσκευασμένο ελληνικό καφέ, ο οποίος μας περιμένει φρεσκοκαβουρδισμένος.

Από τα τρία χαρμάνια ελληνικού καφέ που προσφέρει ξεχωρίσαμε ήδη το Special και το Παρασοδιακό χαρμάνι σε συσκευασίες 100γρ και 200γρ τα οποία φτιάχνονται από δύο προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες, Arabica και Robusta. Για όλους όσοι επιθυμούν καφέ χωρίς συμβιβασμούς, τα Coffee Island διαθέτουν και τον deCO2ffεε Ελληνικό σε συσκευασία 200γρ. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο τον ελληνικό καφέ στα Coffee Island είναι πώς κάθε ποικιλία είναι ψημένη ξεχωριστά, ώστε να τονίζονται τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της προσθέτοντας ταυτόχρονα ένα άρτιο γευστικό αποτέλεσμα στο χαρμάνι.

 

Καταλαβαίνεις από την πρώτη γουλιά ότι ο ελληνικός καφές των Coffee Island αλέθεται καθημερινά και συσκευάζεται προσεκτικά, ώστε να μη χαθεί κανένα απολύτως άρωμα. Γι’ αυτόν το λόγο επένδυσαν σε ένα σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και προμηθεύτηκαν τα καλύτερα υλικά συσκευασίας για να διατηρείται αναλλοίωτη τόσο η φρεσκάδα όσο και η ποιότητα του. Κάτι άλλωστε που μπορείς να το διαπιστώσεις και από την αναγραφόμενη ημερομηνία άλεσης.

Όλα τα χαρμάνια μπορείτε να τα βρείτε στα καφεκοπτεία των Coffee Island αλλά και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα!

Διαγωνισμός Coffee Island

Από τις 15/12/2017 έως τις 31/12/2017 κάθε συσκευασία φρεσκοκαβουρδισμένoυ ελληνικού καφέ θα έχει πάνω ένα sticker με έναν μοναδικό κωδικό. Μπαίνοντας εδώ ή σκανάροντας το QR code από την mobile συσκευή σας, μπορείτε να βάλετε τον κωδικό και να μπείτε στην κλήρωση, όπου 100 νικητές θα κερδίσουν καφέ για 1 χρόνο (24 συσκευασίες των 200g συσκευασμένου ελληνικού καφέ).

*​ Ο διαγωνισμός αφορά αγορά συσκευασμένου ελληνικού αλεσμένου καφέ και όχι αγορά χύμα καφέ.