Πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση πολυχώρου και θα καταλάβετε τι εννοούμε αμέσως. Συνδυάζει δημιουργικότητα, παιχνίδι, μυστήριο σ’ έναν χώρο όπου μπορείς να εκφραστείς, να διαβάσεις, να παρακολουθήσεις εργαστήρια ακόμη και να κάνεις το party σου. Μία διευκρίνιση μόνο πριν γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: δεν είναι escape room. Έχει δωμάτια – σκηνικά μυστηρίου αλλά δεν πρόκειται να σε κλειδώσει εδώ κανείς.

Η δημιουργός του Spookville, Αλεξάνδρα Ακανθοπούλου, σκηνοθέτης – οπερατέρ, έχει φροντίσει, ώστε να μη βαρεθείς ποτέ αλλά και να ανακαλύψεις και να εξελίξεις τη δημιουργική σου πλευρά.

Καλώς ήρθατε στο spooky σαλόνι

Είναι ο πρώτος χώρος και δεν είναι απλά για αναμονή. Το αντίθετο, στο σαλόνι μπορείς να μαζευτείς με τους φίλους σου, να διαβάσετε, να παίξετε επιτραπέζια, να πιεις το ρόφημα σου ενώ θα βρεις tablets και free Wi-Fi για να είσαι συνδεδεμένος όσο θέλεις.

To Spooky Lounge φιλικό, άνετο και εξοπλισμένο με tablets και υπολογιστή

 

Ανοίγουμε τις πόρτες των δωματίων μυστήριου

Ο χώρος του πρώτου δωματίου

Δύο διαμορφωμένα δωμάτια γίνονται το σκηνικό για να παίξεις διαδραστικά παιχνίδια ρόλων σχεδιασμένα από το Spookville. Εκεί, υποδύεται ο καθένας ένα πρόσωπο της ιστορίας και προσπαθεί να υποστηρίξει τον ρόλο του όσο γίνεται καλύτερα με σκοπό την εξιχνίαση ενός μυστηρίου. Μάλιστα φοράει και κάποιο αξεσουάρ, χαρακτηριστικό του ρόλου.

Διαφορετική η ατμόσφαιρα στο δεύτερο δωμάτιο

Έτσι, μια παρέα αντί για μια συνηθισμένη έξοδο, μπορεί να διασκεδάσει παίζοντας σ’ ένα σκηνικό κινηματογραφικό. Τα παιχνίδια ρόλων αφορούν ηλικίες από 12 ετών και άνω ενώ είναι μία πολύ ωραία και διαφορετική ιδέα για team building του προσωπικού εταιρειών ή συνεργατών.

Οι δύο χώροι μπορούν να ενωθούν για τις ανάγκες ενός party ή ενός event

Και τώρα party

Οι δύο παραπάνω χώροι ενώνονται για εκείνους που θέλουν να οργανώσουν party γενεθλίων ή ένα event που θα έχει μουσική, χορό, karaoke, διαδραστικό παιχνίδι, μπουφέ με σνακς από το ιδιαίτερο μενού της Mammy’s Creperie μέσα από γευστικούς συνδυασμούς ενώ ο χώρος έχει και φωτορυθμικά για να δημιουργηθεί η αναμενόμενη ατμόσφαιρα. Μάλιστα μπορεί να αποκτήσει το party και το σκηνικό θεματικό χαρακτήρα, με θέμα της επιλογής σου, αρκεί να υπάρξει επικοινωνία και συνεννόηση δύο εβδομάδες νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σίγουροι ότι αν οργανώσετε κάτι τέτοιο, οι καλεσμένοι σας θα το συζητάνε για καιρό.

και δείτε πως αλλάζει η ατμόσφαιρα για το party σας

Πόσο δημιουργικός είσαι; Καιρός να το ανακαλύψεις

Το Spookville έχει ένα πρόγραμμα δημιουργικών βιωματικών εργαστηρίων που σχετίζονται με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Από εργαστήρια σκηνοθεσίας και σεναρίου μέχρι θέατρο και social media ή spooky drawings.

Άποψη από τον χώρο των εργαστηρίων

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή με φίλους σου ή και μεμονωμένα και να ενταχθείς σε τμήμα ανάλογο με την ηλικία σου (ηλικίες 12-28 ετών). Ειδικά αν ασχολείσαι με το YouTube και το βίντεο, ένα εργαστήριο σκηνοθεσίας θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη ματιά σου και τις γνώσεις σου πάνω στην τεχνική της εικόνας.

Ο χώρος των εργαστηρίων είναι ευρύχωρος και οργανωμένος ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας

Τα εργαστήρια είναι δίωρα, μία φορά την εβδομάδα ενώ οι ομάδες μπορούν να κάνουν κράτηση και να χρησιμοποιήσουν τον χώρο και άλλες μέρες για να ετοιμάσουν ένα project που έχουν αναλάβει.

To control room για τα παιχνίδια ρόλων χρησιμοποιείται και για τα μαθήματα σκηνοθεσίας

Ο χώρος των εργαστηρίων είναι άνετος και cozy και παρέχει τη δυνατότητα σε ομάδες φοιτητικές, μαθητικές ή καλλιτεχνικές να παρουσιάσουν το έργο τους, να οργανώσουν το σεμινάριο τους ή την εκδήλωσή τους. Στο website του Spookville μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα παιχνίδια ρόλων και τα δημιουργικά εργαστήρια.

Γίνε μέλος για να έχεις και προνόμια

Μπορείς να γίνεις και μέλος του Spoοkville που σημαίνει ότι θα απολαμβάνεις ελεύθερη είσοδο για το σαλόνι, έκπτωση 15% σε επιλεγμένα εργαστήρια, έκπτωση 20% στη διοργάνωση party και εκδηλώσεων, προβολές ταινιών κάθε Σάββατο και Κυριακή, απεριόριστο καραόκε κάνοντας χρήση κατά αποκλειστικότητα το χώρο των εργαστηρίων.

Όπως θα έχετε καταλάβει, το Spookville είναι κάτι διαφορετικό, ένας πολυχώρος με δική του ταυτότητα και ένα νεανικό στέκι, όπου η διασκέδαση και η διάδραση συναντούν την προσωπική έκφραση και τη δημιουργικότητα. Αξιοποίησε το.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Αθανασίου Σουλιώτη 15

Τηλέφωνο
2310850008

Ανοιχτά
17:30 – 23:00

Instagram
spookville15