Η Σπονδή δημιουργήθηκε από τον Απόστολο Τραστέλη το 1996 στο Παγκράτι. Στεγασμένο σε ένα νεοκλασικό κτίριο, η Σπονδή έχει λάβει διακρίσεις στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό για την εξαιρετική δημιουργική κουζίνα της. Επικεφαλής της κουζίνας είναι ο Άγγελος Λάντος. Η Σπονδή είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα με 2 αστέρια Michelin.

Η γαστρονομική εμπειρία της Σπονδής ξεκινάει με τις νόστιμες μπουκιές ορεκτικών amuse-bouche. Mους φουά γκρα με μέλι και γλειφιτζούρια από μαρέγκα καρότο και κάρυ, συνοδευόμενα από πατατάκια με γεύση καπνιστής ρέγγας.
ΣΠΟΝΔΗ – 20 Βραβευμένα Χρόνια