Ελαφρύ, νόστιμο, εναλλακτικό. Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν το σουβλάκι μας!

Υλικά:
1 κιλό γαρίδες
1 κόκκινη πιπεριά σε κομμάτια
2 φύλλα πράσου σε κομμάτια
1 κρεμμύδι ξερό σε κομμάτια
4-5 καλαμπόκια κορυφές
τοματίνια
σάλτσα σόγιας
ελαιόλαδο
πιπέρι καγιέν
μίγμα μυρωδικών

Εκτέλεση:
-Καθαρίζουμε τις γαρίδες μας και τις αφήνουμε για 4 ώρες σε σάλτσα σόγιας και στο ψυγείο.
-Σε σουβλάκια, περνάμε τις γαρίδες και τα λαχανικά μας.
-Ψήνουμε:    στον φούρνο για 13 λεπτά στους 200.
σε αντικολλητικό μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες.
στα κάρβουνα μέχρι να ροδίσουν οι γαρίδες.
-Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, πασπαλίζουμε λάδι, μυρωδικά και πιπέρι.
-Σερβίρουμε με σαλάτα από τα ίδια λαχανικά.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 22,00 ευρώ
Μερίδες: περίπου 25 σουβλάκια

Σε άλλη συνταγή, θα δούμε πως φτιάχνουμε σουβλάκι από διάφορα θαλασσινά.
Η γεύση του φαγητού μας, μυρίζει Ανατολή.
Δεν χρειάζεται αλάτι, διότι η σάλτσα σόγιας, έχει αλμυρή γεύση.
Ταιριάζει με ρύζι μπασμάτι και γλυκόξυνη σως.