Κι εκεί που περπατάς, μια γωνιά του Παρισιού, σα να κόπηκε με μαχαίρι από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σου. Σε φωνάζει. Με την φινέτσα, με τα παλ της χρώματα, με το άρωμα που σε τραβάει στην αυλή της. Η δυτική Θεσσαλονίκη, απέκτησε τη Σον-Σόν, και το μόνο που της λείπει, είναι η θέα στον Σηκουάνα.

Το Παρίσι κατόρθωσε να φτιάξει ένα όνειρο. Το πρωινό ξύπνημα εκείνο, που θα ζωντανέψει όλες σου τις αισθήσεις. Και φύτεψε στις άκρες των δρόμων τις boulangerie του, τα μικρά, καλοφτιαγμένα αρτοποιεία, που άνοιξαν τις πόρτες τους για να σου δώσουν αυτό που ακριβώς χρειάζεσαι. Έναν καφέ μιας εκλεκτής ποικιλίας, το άρωμα της ποιοτικής ζύμης κι ύστερα, η γεύση που σου έλειπε, σ’ έναν χώρο γουστόζικο, επιβλητικό με τον τρόπο του, μοντέρνο και ταξιδιάρικο, ταυτόχρονα. Για να ξεκινήσει όμορφα η κάθε σου μέρα. Κι αυτό ακριβώς θα σου προσφέρει η Σον-Σόν.

Η δυτική Θεσσαλονίκη, σηκώνει το ανάστημά της και συστήνεται ξανά. Αποκτώντας χαρακτήρα και φτιάχνοντας γωνιές, που μεταμορφώνουν τους δρόμους της. Και αποτελούν τα μέρη εκείνα που αξίζει να επισκεφτείς.

Κάπως έτσι, πρέπει να ξεκινούν οι μέρες σου.

Στη Σον-Σόν, ψήνουν καθημερινά. Η γειτονιά έχει πάρει το άρωμά της. Και είναι η σειρά σου. Άλλωστε, το πρωινό σου, είναι κάτι που έχουν αναλάβει πλήρως. Η μπουγάτσα της είναι ήδη διάσημη, οι σφολιάτες εξαντλούνται άμεσα και ετοιμάζονται οι επόμενες, οι τάρτες της είναι τόσο γευστικές που προκαλούν εξάρτηση. Και προφανώς, θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε κρύα σάντουιτς και αρτοπαρασκευάσματα που φτιάχνονται με ένα επιπλέον υλικό. Το μεράκι.

Όσο για τον καφέ της… Η Σον-Σόν, έφτιαξε το ολόδικό της χαρμάνι, μετά από πειραματισμούς που πήραν καιρό. Μα ο χρόνος, αφιερώθηκε για την δική σου απόλαυση, άρα, μόνο χαμένος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Η Σον-Σόν, άνοιξε, και σε περιμένει, ως ο ευκολότερος τρόπος για να βρεθείς από την καρδιά της Θεσσαλονίκης σε αυτήν του Παρισιού. Και μάλιστα, σ’ ένα ταξίδι που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα!

*Η Σον-Σόν προσφέρει τα προϊόντα της σε delivery από τις 08:00 έως και τις 20:00. 

Σον-Σόν 

Αντώνη Τρίτση & Φιλύρων 10, Εύοσμος
2310.653424

Facebook