Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις της σοκολάτας. Το Σοκολατομπισκοτόσπιτο θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας και μαζί του θα γίνετε πάλι παιδιά. Από τις 10/2/2020 μέχρι τις 30/4/2020 ένας σοκολατοπαράδεισος περιμένει να τον ανακαλύψετε. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας γλυκά και να ζήσετε κάποιες γευστικές δοκιμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πιο νόστιμου σπιτιού.

Η Cocoowa στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

«Η σοκολάτα δεν ήταν παιδικό μου όνειρο. Ήρθε σαν απόσταγμα από τις γευστικές μνήμες και τα πολλά ταξίδια που έκανα σαν φωτογράφος ταξιδιωτικών περιοδικών για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Στο Punta Kana, στη Δομινικανή Δημοκρατία και στο Baracoa της Κούβας έζησα τη γέννησή της, φωτογραφίζοντας τους γηγενείς, να ανοίγουν με τέχνη τον καρπό του κακάο, να τον μεταμορφώνουν σε ρευστή σοκολάτα. Στο Βέλγιο την απεικόνισα τη στιγμή που έπαιρνε γήινα σχήματα πάνω στο λευκό μάρμαρο. Στο Παρίσι τη φωτογράφισα σαν κόσμημα σε ακριβές βιτρίνες.

Όλες αυτές οι εικόνες και οι γεύσεις που γεύτηκα, γέννησαν την cocoowa, αυτήν την καθαρά χειροποίητη σοκολάτα», αναφέρει ο δημιουργός της, Γιώργος Ζαρζώνης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ