Υλικά:
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
100 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. γκοφρέτα
250 γρ. φουντούκια ψημένα
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος

Κράταμε 30 φουντούκια ολόκληρα στην άκρη. Τα υπόλοιπα τα σπάμε και τα χωρίζουμε σε 2 μέρη. Λιώνουμε τα 200 γρ. σοκολάτας σε μπεν μαρί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και δημιουργούμε γκανάζ. Αφού κρυώσει λίγο, προσθέτουμε το ένα μέρος σπασμένων φουντουκιών και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για να σφίξει. Σε ένα μπολ, θρυμματίζουμε την γκοφρέτα και την ενώνουμε με το μείγμα φουντουκιών και γκανάζ. Πλάθουμε σε μπαλάκια και στο κέντρο τους, κλείνουμε από ένα φουντούκι. Τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο για να σφίξουν. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τα 300 γρ. σοκολάτας και ανακατευούμε σε αυτό τα υπόλοιπα φουντούκια. Τέλος, παίρνουμε ένα ένα σοκολατάκι και το περνάμε από την λιωμένη σοκολάτα.