Στη Σοφοκλέους 30 στη Σταυρούπολη, συναντάει κανείς το στέκι των καλοφαγάδων της δυτικής Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Στο ομώνυμο εστιατόριο, που στόχος του είναι να διευρύνει διαρκώς τους γευστικούς του ορίζοντες και να πειραματίζεται με τις παραδοσιακές συνταγές, απολαμβάνεις ελληνική και εν γένει μεσογειακή κουζίνα. Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν λείπουν και οι χορτοφαγικές προτάσεις, ενώ στον αντίποδα φημίζεται για τα καλομαγειρεμένα ποιοτικά κρεατικά του.

Από το τραπέζι που μας στρώνει καθημερινώς, δεν λείπουν οι φρέσκες σαλάτες και τα ορεκτικά του, απαραίτητα συνοδευτικά στην απόλαυση του γεύματός μας.

Ό,τι προτιμήσεις και αν έχετε στο φαγητό, εδώ είναι σίγουρο ότι θα χορτάσετε και θα τους ξαναπροτιμήσετε. Συνδυάζει επιτυχώς την άριστη ποιότητα, με χαμηλές τιμές, δημιουργώντας το ιδανικό στέκι για μεζεδοκαταστάσεις με φίλους ή την οικογένεια. Ακολουθήστε τους και στη σελίδα τους στο facebook, για να μένετε ενημερωμένοι για τα live που ετοιμάζει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Σοφοκλέους 30, Σταυρούπολη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Τρίτη έως Κυριακή με εξαίρεση τη μέρα του Σαββάτου, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%