Θα το βρείτε στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης, φημίζεται για τις άψογες υπηρεσίες του από ένα φιλόξενο και έμπειρο team, στοχεύει στην άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των επισκεπτών του και είναι εκεί για να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σας. Φυσικά, μιλάμε για το hair & beauty salon SNIP Professionals. Μόλις τους γνωρίσετε και τους επισκεφτείτε, θα έχετε πολλούς λόγους για να μην τους αλλάξετε.

Υπηρεσίες για απαιτητικούς

Στον μοντέρνας αισθητικής χώρο των SNIP Professionals, το άρτια εκπαιδευμένο και άκρως ενημερωμένο στον χώρο της κομμωτικής και της ομορφιάς προσωπικό του σάς παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμένες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συγκεκριμένα, απολαμβάνετε τα εξής:

  • Υπηρεσίες κομμωτηρίου για γυναίκες και άνδρες
  • Υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ
  • One by One Eyelash extensions
  • Eyelash extensions
  • Volume Eyelash Extensions
  • Eyelash lift
  • Πακέτα για γάμο

Και επειδή για τα άριστα αποτελέσματα δεν αρκεί μόνο η κατάρτιση αλλά και τα ποιοτικά προϊόντα, στον χώρο τους σας περιποιούνται μόνο με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς από δημοφιλείς εταιρίες, τα οποία μάλιστα μπορείτε να τα προμηθευτείτε και στον χώρο σας, στις πιο προσιτές τιμές. Προϊόντα κομμωτηρίου, styling και περιποίησης. Προϊόντα ανδρικής περιποίησης μαλλιών και γενειάδας. Καλλωπισμός άκρων και περιποίησης σώματος είναι εκεί για τα να ανακαλύψετε.

Μην ξεχνάτε να τους ακολουθείτε στη σελίδα τους στο Facebook για να μαθαίνετε όλες τις προσφορές που ανακοινώνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους για όλες τους τις υπηρεσίες. Επιπλέον, ρωτήστε τους και για τις σταθερές προσφορές που τρέχουν. Στο νέο τους e-shop, επίσης, θα μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίηση σας.

Μέτρα ασφάλειας απέναντι στον Covid19

Το SNIP Professionals προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού και χωρίς την παρουσία συνοδού, εκτός και αν κρίνεται απαραίτητο. Στην είσοδο θα υπάρχει αντισηπτικό, για να απολυμαίνετε τα χέρια σας. Φυσικά, μάσκα θα φορούν και οι υπάλληλοι που σας περιποιούνται. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
17 Νοέμβρη 49, Κωνσταντινοπολίτικα

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 09:00-17:00

E-Shop: https://www.snipprofessionals.gr/e-shop/