Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το αν υπάρχει χώρος για συναίσθημα στην επιχειρηματικότητα.

Η έννοια της επιχειρηματικότητας είναι συνδεδεμένη με έναν κόσμο στρατηγικής, με αδιαπραγμάτευτα νούμερα και αναλύσεις της αγοράς. Όλα αυτά όμως, συμβαίνουν από ανθρώπους, με τη σκέψη μας και τις αποφάσεις μας. Τα συναισθήματα μας είναι και αυτά μέρος της όλης διαδικασίας. Πολύ συχνά αυτά είναι που κινούν τα νήματα των αποφάσεων μέσα μας, ενώ πιστεύουμε πως έχουμε καταλήξει εκεί με τη λογική μας.
Σε αυτό το workshop θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα μας και πώς να τα αξιοποιούμε, με έναν διαδραστικό τρόπο. Μέσα από μια σωστή διαχείριση των συναισθημάτων, τελικά μπορούμε να φτάσουμε στην ισορροπία, την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητα, στέρεες βάσεις μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.

Παρουσίαση: Γιώργος Νικολάου, Ψυχίατρος, Ιδρυτής της SoulScan

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.
 • Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
  -Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
  1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
  2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
  3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
 • Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
 • Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
 • Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
 • Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
 • Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.Ιnfo
  biscotto community (Mediterranean Cosmos)
  Τετάρτη 20 Οκτωβρίου
  Έναρξη: 20:15
  Είσοδος ελεύθερη
  * Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
  Facebook event: ΕΔΩ

  Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
  Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

  SKILLS 4 MSEs :Υπάρχει χώρος για συναίσθημα στην επιχειρηματικότητα;: Φόρμα Συμμετοχής


  Όνομα*

  Επώνυμο*

  Εmail*

  Τηλέφωνο*

  Αριθμός Ατόμων*

  Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.