Το Skaras Village θα παραμείνει κλειστό για το 2020.


Ο πολυχώρος Skaras Village απλώνεται σε μία έκταση 50 στρεμμάτων σε απόσταση μόλις 15 χιλ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στους χώρους του διαθέτει άνετο και ασφαλές πάρκιν 3.000 τμ, παρεκκλήσι μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του κτήματος, πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, οργανωμένη παιδική χαρά, γήπεδα μπάσκετ, τένις και χώρους εξωτερικούς και κλειστούς αποκλειστικά σχεδιασμένους για να έχετε όλη την άνεση που χρειάζεστε στις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής σας.

Μπορείτε καθημερινά να απολαμβάνετε το μπάνιο σας στις πανέμορφες πισίνες του. Διαθέτει δύο πισίνες, η μία Ολυμπιακών διαστάσεων 750τ.μ., ενώ η άλλη είναι ειδικά διαμορφωμένη για μικρά παιδιά 110τ.μ. Όμορφες στιγμές, κοντά στην πόλη, με πολύ διαφορετικές εικόνες.

TIMEΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Τα παιδιά ηλικίας ως 3 ετών μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας δωρεάν. Η γενική είσοδος είναι 5€. Με την εισοδο στο χωρο της πισινας εχουμε προσφορα απο Δευτερα εως Σαββατο ενα φραπέ ή χυμό. Για τετραμελείς οικογένειες η χρέωση είναι 15€ με δύο χυμους.

Μπορείτε να αποκτήσετε κάρτα διαρκείας, ώστε να μπορείτε καθημερινά να απολαμβάνετε το μπάνιο σας. Για όλη τη θερινή σεζόν η κάρτα κοστίζει 70€, για ένα μήνα 40€, η εβδομαδιαία κάρτα είναι στα 15€, ενώ γίνονται ειδικές τιμές για γκρουπ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Skaras Village είναι ένα ιδανικό σημείο για να ψυχαγωγία, αθλητισμό και διασκέδαση. Παράλληλα, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την οργάνωση παιδικών pool πάρτυ, δεξιώσεων και συνεδρίων καθώς διαθέτει την κατάλληλη υποδομή αλλά και εμπειρία.

Ανοιχτά 11:00 – 20:00

Skaras Village
Δρόμος Λητής-Μελισσοχωρίου
T: 2394031783