Πρόγραμμα προβολών από Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 έως Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

-Μουλάν (μεταγλωττισμένη στα ελληνικά)
Προβολές: 20:00

Σύνοψη:
H ΜΟΥΛΑΝ αφηγείται την επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, όπου μια νεαρή, ατρόμητη γυναίκα ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της για να γίνει η πιο διάσημη μαχήτρια που γνώρισε ποτέ η Κίνα. Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.
Δείτε το trailer: 
https://youtu.be/YdOwCgrKi3Q

 

-Tenet
Προβολές: 22:00

Σύνοψη:
Οπλισμένος μόνο με μία λέξη, το Tenet, ο Πρωταγωνιστής (Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον) αναλαμβάνει μία μυστηριώδη αποστολή για να σώσει ολόκληρο τον κόσμο, με φόντο τον αινιγματικό κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, σε συνθήκες που τέμνουν τη διάσταση του χρόνου.

Δείτε το trailer:

 

Δείτε φωτογραφίες του σινεμά:

Κάτω από τα αστέρια, τα βράδια του καλοκαιριού θα απολαύσουμε μια παρέλαση αστεριών της έβδομης τέχνης: με βραβευμένες ταινίες πρώτης προβολής, με διάσημους ηθοποιούς, με μεγάλους σκηνοθέτες, με Όσκαρ και Χρυσούς Φοίνικες.

 

panos efstratiou
panos efstratiou
Περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές εδώ
Περιοχή: Ανατολικά
Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 20

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ