Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τη Σημασία του Ρυθμού και των Παύσεων στην Ομιλία και την Αφήγηση και το Tempo στην Ορθοφωνία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Το workshop απευθύνεται σε όλους όσους χρειάζονται αποτελεσματική επικοινωνία μέσω του λόγου καθημερινά και σε επαγγελματίες που η έκθεση στο δημόσιο λόγο αποτελεί μέρος της δουλειάς τους, όπως : Εκπαιδευτικοί, Εκφωνητές, Δημοσιογράφοι, Ηθοποιοί – Αφηγητές, Ξεναγοί, Πωλητές, Πολιτικοί, Επιστήμονες – Ομιλητές σε συνέδρια, Υπεύθυνοι εταιρικών τμημάτων, Τραγουδιστές, Δικηγόροι κ.α.

Πολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε ότι η ταχύτητα με την οποία μιλάμε δεν είναι η κατάλληλη ώστε να γινόμαστε πλήρως αντιληπτοί από τους άλλους. Επίσης η ανάγκη μας να μεταφέρουμε το μήνυμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα μας οδηγεί, συνήθως λανθασμένα, στο να παραλείπουμε τις παύσεις ανάμεσα στις φράσεις μας.

  •    Πως μπορούμε λοιπόν να αντιληφθούμε αν μιλάμε με την κατάλληλη ταχύτητα ανάλογα με την περίσταση;
  •    Ποια στοιχεία επηρεάζουν το ρυθμό στην ομιλία μας;
  •    Πότε και πως χρησιμοποιούμε την επιτάχυνση και την επιβράδυνση στο λόγο μας,    όταν παρουσιάζουμε μια ομιλία ή όταν αφηγούμαστε ένα κείμενο;
  •    Πόσο σημαντικό είναι να ακούμε τη σιωπή πριν και μετά το λόγο;
  •    Πως μπορούμε να κάνουμε τις κατάλληλες παύσεις όταν μιλάμε ή όταν αφηγούμαστε;

Τις απαντήσεις θα εξερευνήσουμε μαζί στο Biscotto workshop:  ¨Η Σημασία του Ρυθμού και των Παύσεων στην Ομιλία και την Αφήγηση¨
Παρουσίαση: Μαρία Αράπογλου, Voice Actress-Μουσικός-Μουσικοθεραπεύτρια

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 9 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community