Ένας σεφ που ακούει στο όνομα David Rivillo δημιουργεί τόσο ξεχωριστά σχέδια στα ζυμαρικά που φτιάχνει, που σε κάνουν να το σκεφτείς δεύτερη φορά για το αν θα τα φας. Μάλιστα, χάρη σε αυτό το μοναδικό του ταλέντο έχει «κερδίσει» σχεδόν 40.000 ακόλουθους στο Instagram!

Είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να σκεφτούμε κάποιο καλύτερο και πιο αγαπημένο φαγητό από τα ζυμαρικά. Φανταστείτε λοιπόν να τρώτε noodles που θυμίζουν πιο πολύ με έργο τέχνης παρά φαγητό! Αυτό ακριβώς κάνει ένας σεφ ο David Rivillo, τα ζυμαρικά του οποίου δείχνουν τόσο ξεχωριστά που το σκέφτεσαι για να τα «χαλάσεις» τρώγοντάς τα!

«Αν και τρώω ζυμαρικά όλη μου τη ζωή, άρχισα να «δουλεύω» με τα φρέσκα ζυμαρικά το 2016 όταν ξεκίνησα σπουδές μαγειρικής στο Porto Allegre. Από τότε, πήρα την πρώτη μου μηχανή ζυμαρικών και δεν αγόρασα ποτέ ξανά ζυμαρικά από το σούπερ μάρκετ», έχει αναφέρει ο ίδιος ο Rivillo σε συνέντευξή του στο Bored Panda. 

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλα ξεκίνησαν το 2019. Πειραματιζόμουν ήδη καιρό με τα χρώματα στα ζυμαρικά όταν έκανα το πρώτο μου σχέδιο για να τιμήσω τον Carlos Cruz Diez. Είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης και μάλιστα έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Αναπαρήγαγα το Cromointerferencia de color aditivo, ένα έργο που δημιούργησε για το Διεθνές Αεροδρόμιο Simón Bolívar, ένα από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης στη Βενεζουέλα. Από τότε, συνεχώς επινοώ διαφορετικά σχέδια και μοτίβα».

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο απίστευτες δημιουργίες του απόλυτου μάστερ των ζυμαρικών:

 

 

Πληροφορίες: boredpanda.com

Πηγή: monopoli.gr