Θέλεις να εξασφαλίσεις το επαγγελματικό σου μέλλον στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής; Οι Σχολές Τριανταφυλλίδη, με πορεία 30 ετών στη Β. Ελλάδα, έχουν καταξιωθεί ως ένα από τα πιο αξιόλογα φυτώρια εκπαίδευσης μελλοντικών επαγγελματιών παρέχοντας στους αποφοίτους τους ένα δυνατό βιογραφικό με διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί ξεχωρίζουν

Έχοντας έναν πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας, χαράζουν τις δικές τους γραμμές στον τρόπο εκμάθησης και πρακτικής. Με την πολυετή τους εμπειρία, στέκονται στο πλευρό των εκπαιδευομένων, χαράζοντας μαζί τους το career path που αξίζει σε μελλοντικό επαγγελματία. Αυτό που τις κάνει και ξεχωρίζουν είναι ότι καταφέρνουν να εξελίσσονται διαρκώς και να καινοτομούν παραμένοντας, ταυτόχρονα, σταθεροί στις αξίες τους. Έτσι προετοιμάζουν τους εκατοντάδες αποφοίτους τους με ισχυρά εφόδια που τους καθιστούν έτοιμους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της επαγγελματικής ζωής.

Γνωρίστε την ομάδα
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης

Ο Coiffeur Chef Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης ιδρυτής και ψυχή της προσπάθειας αυτής, γεμάτος όνειρα και ανησυχίες ξεκίνησε αυτό το λειτούργημα προσπαθώντας να δώσει το σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό στους νέους μέσα από τις σπουδές τους έχοντας την πολυετή εμπειρία που απέκτησε στο διάστημα της επαγγελματικής του πορείας στο εξωτερικό (Γερμανία, Ελβετία, Αμερική) επιτυγχάνοντας να αποτελέσει την κυψέλη παραγωγής της αφρόκρεμας των κομμωτών.

Όπως χαρακτηριστικά μας υπογραμμίζει ο Κ. Τριανταφυλλίδης «η εμπορικότητά μας στην τέχνη βασίζεται στην ταχύτητα και τελειότητα. Με παράδοση στο χώρο των κομμωτών φιλοδοξούμε να γίνει η εκπαίδευσή σας εγγύηση επαγγελματικής επιτυχίας”.

Η Μπέττυ Τριανταφυλλίδη

Η αγάπη της για την ομορφιά και η ενασχόληση της οικογένειάς της με την κομμωτική την οδήγησαν αποφοιτώντας από το ΤΕΙ στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας να σπουδάσει Κομμωτική Τέχνη και Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής.


Εξελίσσοντας τις γνώσεις της εκπαιδεύτηκε στη Γερμάνια στην PUREBAU New Cosmetics Gmbh πάνω στο permanent & medical make up παίρνοντας τον τίτλο της Permanent Make Up Expert όπου στη συνέχεια και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία της PUREBEAU στην Ελλάδα.
   Μετεκπαιδεύτηκε στο Επαγγελματικό Μακιγιάζ στην Ισπανία στην EPRO Make Up School και ειδικεύτηκε στο μακιγιάζ με αερογράφο στα Pinewood Studios του Λονδίνου πλάι στον μακιγιέρ των αστέρων John Woodbridge.
 Επιπλέον, σπούδασε Body Tattoo στην Επίσημη Ακαδημία Τατουάζ της Μεγάλης Βρετάνιας (UK OFFICIAL TATTOO ACADEMY) στην Αγγλία.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και τις εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς, το 2007 ανέλαβε την αντιπροσωπεία της NOUVEAU LASHES, της 1ης Βρετανικής εταιρείας στα extension βλεφαρίδων και είναι η μοναδική εξουσιοδοτημένη trainer για την Ελλάδα. Ως HD brows Stylist έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτόμα τεχνική προσθετικής φρυδιών της Αγγλικής εταιρείας BROW PERFECT και δείγμα της δουλειάς της έχει παρουσιάσει η ιδία σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτική παρουσίαση καλλυντικών προϊόντων.

Τώρα, μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικής και εκπαιδευτικής εμπειρίας θέλησε να μεταδώσει τις γνώσεις της και το πάθος της για την ομορφιά παρέχοντας σας υψηλού επίπεδου υπηρεσίες.

Γίνε επαγγελματίας επιλέγοντας την ειδικότητά σου

Ένας βασικός λόγος να επιλέξετε τις Σχολές Τριανταφυλλίδη για τις σπουδές σας είναι η άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας. Γιατί αποφοιτώντας από εδώ θα είστε επαγγελματίες! Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στο χώρο της ομορφιάς και περιποίησης. Πιο ειδικά, εδώ θα εκπαιδευτείτε σε:

 • Κομμωτική
 • Αισθητική Τέχνη
 • Ονυχοπλαστική
 • Επαγγελματικό Μακιγιάζ
 • Μόνιμο Μακιγιάζ
 • Extension Βλεφαρίδων
 • Μετεκπαίδευση Κομμωτών
 • Nail Art
 • Μακιγιάζ με Αερογράφο
 • Extension Φρυδιών
 • Long Lasting Brows

Μετεκπαίδευση και εξειδίκευση σε για επαγγελματίες

Αποκτήστε επαγγελματική γνώση και κατάρτιση σε έναν τομέα που διαρκώς εξελίσσεται, με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας των Σχολών Τριανταφυλλίδη. Θα είστε σίγουροι ότι κάνετε το σωστό πρώτο βήμα για να εξειδικευθείτε σε επαγγέλματα όμορφα και επικερδή, με άμεση απορρόφηση. Ακόμη κι αν είστε ήδη επαγγελματίας, εδώ μπορείτε να μετεκπαιδευτείτε σε τεχνικές που ακολουθούν τις νέες τάσεις, ώστε είστε up tp date, να επεκτείνετε κι άλλο τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες εμπλουτίζοντας περαιτέρω το βιογραφικό σας και αυξάνοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες αν έχετε ήδη δική σας επιχείρηση.

Τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών θα σας δώσουν πρόσβαση εργασίας στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς, της τηλεόρασης, του θεάτρου, του κινηματογράφου και φυσικά τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Το ταξίδι για την κορυφή ξεκινά!

Πληροφορίες:

Αγίας Σοφίας 39 – Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 261002
artisan.com.gr