Αν έψαχνες καιρό ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με όλους όσοι τους αρέσει να τρέχουν, επαγγελματικά ή και όχι, τότε σταμάτα να τρέχεις. Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ήρθε το Saucony, το αγαπημένο brand των δρομέων.

Και πώς να μη γίνει άλλωστε όταν εκεί μέσα βρήκαμε τεράστια γκάμα από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των δρομέων; Είτε τρέχεις στο βουνό, στο τερέν, στο δρόμο ή το ταρτάν είτε κάνεις τα πρώτα σου βήματα ή είσαι έμπειρος δρομέας και γνωρίζεις ακριβώς τι ψάχνεις, το Saucony είναι αυτό που χρειάζεσαι. Εξάλλου τα κορυφαία παπούτσια και τα running ρούχα του, έχουμε δει να τα εμπιστεύονται κορυφαίοι δρομείς στο κόσμο.

Στο Saucony Store ενημερωθήκαμε και δοκιμάσαμε οτιδήποτε χρειάζεται για το τρέξιμο μας. Εκεί συναντήσαμε τον Φώτη, την Κατερίνα και την Κωνσταντίνα που πέραν από τρεις δρομείς είναι και εξαιρετικοί γνώστες του αντικειμένου! Αν είσαι στα πρώτα σου βήματα το πρώτο που θα κάνεις είναι ένα πελματογράφημα από τον ειδικό πελματογράφο που έχει το κατάστημα για να δεις την ανάλυση του πέλματος σου και ποιο παπούτσι θα ταιριάξει καλύτερα σε σένα και τις ανάγκες σου. Στη συνέχεια θα οδηγηθείς μπροστά στη μεγαλύτερη συλλογή δρομικών παπουτσιών που έχεις συναντήσει ποτέ!

Και αν είσαι λάτρης της μόδας και του καλού παπουτσιού τα Saucony Originals είναι τα παπούτσια που θα λατρέψετε. Casual παπούτσι για όλες τις ώρες της ημέρας με εξαιρετικά αναπαυτικό πάτημα! Για όσους δεν το γνωρίζουν με τα παλιά Saucony Originals έτρεχαν πολλοί Μαραθωνοδρόμοι! Πλέον είναι εξελιγμένα με δέρματα και υλικά που τα κάνουν τα ιδανικότερα παπούτσια για την καθημερινή σας βόλτα!

Γνώρισε τα και στο επίσημο ηλεκτρονικό τους κατάστημα εδώ και ακολουθήστε τους επίσημους λογαριασμούς τους στο instagram εδώ και εδώ

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 107

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ