Δε βρίσκεται στην Άγρια Δύση, αλλά θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι.
Δεν θα σου περιορίσει το ποτό αλλά έχε το νου σου γιατί εκεί θα είναι ο bad Sheriff Apostolis.
Δεν διαθέτει dresscode αλλά αν έχεις μπότες με σπιρούνια, φόρεσε τες. Θα σου αρέσει!
Είναι το Saloon Crazy Horse, βρίσκεται στην παραλία της Καλαμαριάς, στην Αρετσού και έχει έρθει για τους λάτρεις των Φαρ Ουέστ αλλά και τις «άγριας» ζωής στη Δύση.

Διασχίζοντας τις saloon πόρτες στο Saloon Crazy Horse, μπαίνεις αυτόματα σε μια άλλη εποχή. Μεταφέρεσαι στον 19ο αιώνα, εκεί όπου οι καουμπόηδες, αφού έδεναν τα άλογα τους έξω, διασκέδαζαν μέχρι το πρωί! Η Country – Ροκ αλλά και Blues μουσική θα βοηθήσει να μπεις στο νόημα πιο γρήγορα όσο τα Cowgirls θα σου σερβίρουν αυθεντική και παγωμένη μαύρη μπίρα Guinness! Και όχι μόνο! Το νερό που..καίει στο Saloon Crazy Horse ρέει άφθονο ενώ ο αυθεντικός Black Coffee με Bourbon που έπιναν οι CowBoys τον οποίον μάλιστα φιλτράριζαν από τις κάλτσες τους, περιμένει να τα δοκιμάζεις. Θα τολμούσες;

 

Το παραδοσιακό και Αμερικάνικο μπιλιάρδο στο κεντρικό χώρο του μαγαζιού θα ενώσει τις παρέες αλλά αν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ίσως και να διχάσει για το ποιος είναι ο καλύτερος στη στέκα. Όλα αυτά όμως πρόκειται να ξεχαστούν όταν έρθει η ώρα για το φαγητό! Οι CowBoys στο Far West έπρεπε να τρέφονται σωστά αν ήθελαν να διαχειριστούν και να υπερασπιστούν από τους κλέφτες τα κοπάδια τους και αυτό, είναι κάτι που το Saloon Crazy Horse το γνωρίζει πολύ καλά!


 

Τα Special burger, οι tortillas, τα sausages, τα αυθεντικά XL Club Sandwich θα σε κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά ενώ το Dalton’s Plate μια ποικιλία από λουκάνικα, πατάτες country και πιτάκια θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Για τους vegetarian cowboys υπάρχουν ειδικά πιάτα και burgers ενώ το Sancho Pancho ένα ριζότο λαχανικών με μανιτάρια, καλαμπόκι και σωταρισμένες πράσινες και κόκκινες πιπεριές είναι κάτι που θα παραγγέλνεις κάθε φόρα. 

Πάμε τώρα σε λεπτομέρειες! Η διακόσμηση στο Saloon Crazy Horse δε θα μπορούσε να διαφέρει από ολόκληρη τη φιλοσοφία. Σέλες για σκαμπό, καουμπόικα καπέλα στα τραπεζάκια, ένα τεράστιο και άνετο μπαρ αλλά και γωνίες θεματικές που θα σε βάλουν γρηγορότερα στο κλίμα. Μια γωνία εμπνευσμένη από την αγαπημένη σειρά και τις περιπέτειες της οικογένειας των Ντιουκς, που ζούσε στην επαρχία του αμερικανικού νότου όπως επίσης και ένα δωμάτιο – φυλακή μέσα στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις ένα…παράνομο γεύμα είναι μόνο λίγα απ’ όλα όσα πρόκειται να συναντήσεις εκεί.

Το Saloon Crazy Horse έχει έρθει για να φέρει έναν άλλον αέρα στην πόλη. Καουμπόικο, επαναστατικό και πάνω απ’ όλα, αυθεντικό. Έχει γίνει ήδη στέκι. Μας αρέσει. Πολύ!

Special Days

Την Παρασκευή 17/3 το Saloon Crazy Horse γιορτάζει την St. Patrick’s day με βραδιά Guinness και την Rock n Roll Blues band Rusty Cadillac

info

Ανοικτά: Τρίτη με Κυριακή μετά τις 7 το απόγευμα
Διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα 11 – Καλαμαριά
Τηλέφωνο: 693 261 9113
http://www.crazyhorse.gr/el/