Με τέσσερις νέους προορισμούς συνδέει η Ryanair τη Θεσσαλονίκη, καθώς ανακοίνωσε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 21 νέα δρομολόγια από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η ιρλανδική low – cost αεροπορική εταιρεία συνδέει τη Θεσσαλονίκη με Δουβλίνο (2 πτήσεις/εβδομάδα), Μάντσεστερ (2 πτήσεις/εβδομάδα), Μάλτα (2 πτήσεις/εβδομάδα) και Λααπενράντα (1 πτήση/εβδομάδα).

Έτσι, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair περιλαμβάνει συνολικά 30 δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, ενώ θα μεταφέρει συνολικά 1.55εκ. επιβάτες κατ’ έτος.
Επιπλέον, για την Αθήνα, η Ryanair έχει εξασφαλίσει πέντε νέα δρομολόγια προς Κατάνια (2 πτήσεις/εβδομάδα), Αϊντχόφεν (3 πτήσεις/εβδομάδα), Λονδίνο Λούτον (καθημερινά), Μαρακές (2 πτήσεις/εβδομάδα) και Παλέρμο (2 πτήσεις/εβδομάδα).

Η Ryanair ανακοίνωσε συνολικά 120 δρομολόγια για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα μεταφέρουν 6.1 εκ. επιβάτες κατ’ έτος, από τα 9 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στη χώρα, ενώ θα αναπτύξει τη διεθνή της επιβατική κίνηση το καλοκαίρι, κατά 6%.

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους από 124 δρομολόγια, για ταξίδι έως και τον Οκτώβριο 2019, στις χαμηλότερες τιμές. Για να το γιορτάσει, η Ryanair, προσφέρει θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14,99€, για ταξίδι από τώρα, μέχρι τον Δεκέμβρη και κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (12 Οκτ), μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com.

Πηγή: voria.gr