Οι 16 invited χορευτές, πάρα την κακοκαιρία, «κρύφτηκαν» στη Στοά Λέκκα στο κέντρο της Αθήνας και αναμετρήθηκαν σε 1vs1 battles δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό! Ο κάθε χορευτής κλήθηκε να παρουσιάσει το είδος χορού του υπό τις απρόσμενες μουσικές επιλογές του DJ Chilly Smile.

Η εκφραστικότητα, η κίνηση, η δημιουργικότητα αλλά και η γρήγορη προσαρμογή της χορογραφίας τους, ήταν κάποια από τα στοιχεία που έδειξαν οι χορευτές και λάτρεψε το κοινό. Ο κόσμος για 2η χρονιά έδωσε δυναμικά το «παρών» και με τον συντονισμό του host Bboy SaSpens, μετά από κάθε battle αποφάσισε ποιος χορευτής θα περάσει στον επόμενο γύρο. Τα χαμόγελα του κοινού στα διαλείμματα τα ενίσχυσαν οι επικές ατάκες στα stickers του Vodafone CU! Στον τελευταίο γύρο ο Rekoz αναμετρήθηκε με τον Blont – 2η χρονιά και για τους δυο στο Red Bull Dance Your Style – με τον Rekoz να βγαίνει νικητής της ημέρας.

«Ο κόσμος ήταν άκρως ξεσηκωτικός! Είναι αυτό που ζητάμε και εμείς σαν χορευτές και με αυτόν τον τρόπο είχαμε και εμείς να δώσουμε ενέργεια πίσω γιατί το battle έτσι είναι… θέλεις να πάρεις, να δώσεις και να υπάρχει ένα παιχνίδι», είπε ο Ερωτόκριτος Πανταζής aka Rekoz.

Οι οκτώ καλύτεροι – Myrto, Icer, Blont, Maria, Sara, Jimmy, Lil Cli & Rekoz – κέρδισαν τη θέση τους για τον τελικό της Αθήνας το Σάββατο 1η Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Ermou – η προπώληση εισιτηρίων του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει στο Ticket Master καθώς και στα καταστήματα Public.

 

Στην Θεσσαλονίκη ο 2ος και τελευταίος προκριματικός

Μέχρι τότε όμως, οι χορευτές, θα περιμένουν να δουν ποιοι θα είναι οι οχτώ χορευτές που θα συμπληρώσουν τη 16άδα του μεγάλου Τελικού, όπως αυτοί θα προκριθούν από τον 2ο και τελευταίο προκριματικό που θα γίνει στο WE της Θεσσαλονίκης στις 04/05 στις 17:30.

Ένας χορευτής θα είναι εκείνος που θα πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό στο Παρίσι, όπου θα αναμετρηθεί με τους εκπροσώπους των 30 χωρών που συμμετέχουν.

 

Δες όσα έγιναν στον πρώτο προκριματικό του φετινού Red Bull Dance Your Style:
https://www.redbull.com/gr-el/red-bull-dance-your-style-prokrimatikos-athinas-2019

 

Μάθε όλες τις εξελίξεις του διαγωνισμού από το Rise TV.  

Δες live moments, video & photos στο www.facebook.com/redbull & @redbullGRE στο Instagram

 

Πληροφορίες σχετικά με την Προπώληση Εισιτηρίων για τον Τελικό, 01/06 στις 19:30:

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:
https://www.ticketmaster.gr/

– Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)

Με μετρητά:
– Στο χώρο της εκδήλωσης 01/06/2019 (16:00 – 18:30)
– Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
VIP (OPEN BAR): 20 €
Early Bird Γενικής Εισόδου (+1 Red Bull): 7 €  (6/4/2019 – 11/5/2019)
2η φάση προπώλησης Γενικής Εισόδου (+1 Red Bull): 10 € (Από 12/5/2019)
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 11 ετών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ