Άξιο προσοχής, συναρπαστικό και πολυσύχναστο. Σα να λέμε δηλαδή, Razzmatazz Summer Bar. Kαι ακόμα δε σας έχουμε αποκαλύψει τίποτα!

Βρισκόμαστε στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, μόλις 50 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε εδώ που το καλοκαίρι διαρκεί περισσότερο και που οι νύχτες αργούν να ξημερώσουν. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Πλεονέκτημά του οι προσιτές τιμές

Το Razzmatazz Summer Bar θεωρείται σχεδόν απ’ όλους στέκι και ίσως ένα από τα πιο προσιτά, όσον αφορά τις τιμές, beach bar της Χαλκιδικής. Η καλοκαιρινή διάθεση ξεκινάει από νωρίς το πρωί, με βουτιές στα καθαρά νερά των Νέων Φλογητών. Εκεί που σκάει το κύμα, απολαμβάνουμε παγωμένα ροφήματα, χυμούς και αναψυκτικά, τα οποία αποτελούν μια πολύ δυνατή αρχή για όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν!

Με άνετες ξαπλώστρες, μεγάλες ομπρέλες και άψογη εξυπηρέτηση, το Razzmatazz Summer Bar δεν το επιλέγουμε τυχαία αφού χρόνια τώρα μας δίνει αμέτρητους λόγους για να το υποστηρίξουμε. Αξίζει να αναφερθεί ότι τις καθημερινές, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 στο Happy Hour Coffee, απολαμβάνετε όλους τους καφέδες στα 2€.

Συνδυάζει οργανωμένη παραλία με σέρβις στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες στην άμμο, ενώ εκεί που τελειώνει η άμμος και η ηλιοθεραπεία ξεκινάει ο χώρος του beach bar πλαισιωμένος από έναν όμορφο κήπο με ψηλά δέντρα που προσφέρουν δροσιά και στις πιο ζεστές καλοκαιρινές μέρες του καλοκαιριού.

Δε θα μείνετε νηστικοί

Συνεχίζοντας και όσο το μεσημέρι πλησιάζει, η κουζίνα του Razzmatazz Summer Bar παίρνει φωτιά με λαχταριστά snacks μεζεδάκια και μεσογειακές σαλάτες που θα συνοδεύουν την παγωμένη μπίρα ή το ουζάκι σας.

Ιδανική επιλογή για τη βραδινή σας έξοδο

Το βράδυ τα πάντα αλλάζουν! Είναι η ιδανική επιλογή και για την βραδινή σας έξοδο καθώς συνδυάζει τόσο τις χαλαρές στιγμές συνεύρεσης για ποτό και φαγητό με φίλους στον όμορφο κήπο του όσο και τις πιο έντονες με την παρακολούθηση αγώνων στην Full HD 180’’ οθόνη του. Η διασκέδαση ανεβαίνει στα ύψη, τα cocktail διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και η μουσική σταματάει μόνο όταν βγουν οι πρώτες ακτίνες του ήλιου. Στα περίφημα του party, γνωστοί djs της περιοχής, αναλαμβάνουν να μας κάνουν να λικνιστούμε σε απίστευτους ρυθμούς ενώ τα latin party που κατά καιρούς διοργανώνει έχουν γίνει ήδη απαραίτητα!