Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7   Δεκεμβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα την ηγεσία και τους ηγετικούς ρόλους που έχουμε μέσα στην καθημερινότητα μας.

Σας έχει τύχει:

  • Να βλέπετε ηγετικές προσωπικότητες της ιστορίας και να σας πιάνει απόγνωση λέγοντας στον εαυτό σας «Εγώ δεν έχω όσα έχουν αυτ@!»;
  • Να νιώθετε πως έχετε να προσφέρετε στον κόσμο και ότι μπορείτε να φέρετε μία αποτελεσματική αλλαγή, αλλά δεν έχετε τις δεξιότητες που απαιτούνται;
    Τότε, σίγουρα, αυτό το διαδραστικό workshop θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τι πιστεύετε.
    Οι ομιλήτριες του workshop εκπροσωπούν τον όμιλο Toastmasters της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ένας από τους 15.800 που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Οι Toastmasters International είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Από το 1924 που δημιουργήθηκε έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές και ηγετικές τους δεξιότητες. Μέσα από την εκπαίδευση που ακολουθούν, διαπιστώνουν πως όλοι μέσα μας έχουμε ηγετικές δεξιότητες οι οποίες είναι έτοιμες να μας υποστηρίξουν κάθε φορά που τις έχουμε ανάγκη.
Σε αυτό το biscotto workshop θα ανακαλύψετε ποιες είναι αυτές οι δεξιότητες και με ποιον τρόπο τις αξιοποιείτε στην καθημερινότητα σας.
1ο βήμα. Αναγνώριση δεξιοτήτων
2ο βήμα. Ανάπτυξη δεξιοτήτων
3ο βήμα. Ενδυνάμωση και εφαρμογή δεξιοτήτων

Οι αποτελεσματικοί ηγέτες δίνουν τη δυνατότητα στους άλλους να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους, καθώς συνεισφέρουν στο γενικότερο όραμα της ομάδας. Παρέχουν καθοδήγηση και ανατροφοδότηση σε όλη την πορεία των έργων που τους έχουν ανατεθεί και συχνά βοηθούν άλλους να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.” -Toastmasters Leadership Guide

Παρουσίαση: Αθανασία Χουβαρδά- Πρόεδρος του Thessaloniki Toastmasters Club
Φωτεινή Βαβίτσα- Online Marketing Specialist & Business Instructor

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

"Ανακάλυψε τον Ηγέτη μέσα σου: Οι ηγετικοί ρόλοι μέσα στην καθημερινότητα": Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.