Ο ψυχολόγος μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται και η αξία τους είναι μεγάλη. Είναι εκεί για να ακούει, να αποδέχεται, να στηρίζει και να σέβεται. Αυτές είναι και οι βασικές αρχές της Ψυχολόγου-Ψυχοθεραπεύτριας Ερμίνας Παπαδημητρίου, η οποία δίνει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο στον εκάστοτε θεραπευόμενο να εκφράσει τις απόψεις και τα συναισθήματά του, τον υποστηρίζει σε αυτό που αυτός θεωρεί καλό για τον εαυτό του και τον βοηθάει να φτάσει σε μια λύση και μια απόφαση, πλήρως συνεργατικά, χωρίς ποτέ να του πει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Δεν είναι εκεί για να καθοδηγήσει αλλά για να ακούσει!

Γνωρίστε την Ερμίνα Παπαδημητρίου

Η Ερμίνα Παπαδημητρίου είναι Ψυχολόγος. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έπειτα εκπαιδεύτηκε στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και εκπαιδεύσεων. Από το 2019 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία σε διαταραχές άγχους, διάθεσης, διατροφικές κ.α. Επιπλέον οργανώνει συμβουλευτικές ομάδες γονέων. Είναι μέλος του European Association for Behavioral and Cognitive Therapies.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει

Οι συνεδρίες διαρκούν 50 λεπτά και αφορούν τις εξής υπηρεσίες:

  • Ψυχοθεραπευτική Παρέμβαση/Συνεδρία
  • Ομαδική Ψυχοθεραπευτική Συνεδρία
  • Διαδικτυακή συνεδρία
  • Συνεδρία σε παιδιά (εξωτερική συνεργάτης με ειδικευμένη λογοθεραπεύτρια)

Μια ψυχοθεραπεία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν μπορεί να είναι μια σωστική διαδικασία. Η βούληση για πνευματική σωτηρία θα παραμείνει μια εντελώς μοναχική, προσωπική, έμπρακτη, απόφαση!

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μιχαήλ Ιωάννου 14