Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να δημιουργεί σχέσεις. Οι σχέσεις αποτελούν, ίσως, το πιο βασικό και ουσιώδες κομμάτι της ζωής μας. Η ικανότητά μας να δημιουργούμε σχέσεις, όπως επίσης και η ποιότητα αυτών των σχέσεων αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την ικανοποίηση που παίρνουμε από τη ζωή μας και για την ψυχική μας ισορροπία. Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα, εξαιτίας των μαθημένων τρόπων που συνηθίζουμε να σχετιζόμαστε με τους άλλους. Η ψυχολόγος Δανάη Μηλίνη είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε την συντροφική ζωή που θέλουμε και αξίζουμε.

Βιογραφικό σημείωμα

​Η Δανάη Μηλίνη αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και μετεκπαιδεύθηκε στη Ψυχοδυναμική και τη Συστημική προσέγγιση, με εξειδίκευση στο Love & Relationship coaching. Εργάζεται ως ψυχολόγος από το 2012 και τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στη συμβουλευτική σχέσεων στο ιδιωτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει 

Η συμβουλευτική γυναικών σε θέματα σχέσεων μπορεί να βοηθήσει γυναίκες είτε ελεύθερες, είτε δεσμευμένες, είτε παντρεμένες, να βελτιώσουν, ακόμη και να θεραπεύσουν τη συναισθηματική και ερωτική τους ζωή. Στόχος της συμβουλευτικής σχέσεων είναι να βοηθήσει τη γυναίκα:

  • Να βελτιώσει τη συντροφική/συζυγική σχέση που ήδη έχει.
  • Να βρει καινούργιο σύντροφο με κατάλληλη καθοδήγηση.
  • Να ξεπεράσει μια κρίση στον γάμο/σχέση της και να μάθει να επικοινωνεί με τον σύντροφο/σύζυγο της με έναν πολύ διαφορετικό και αυθεντικό τρόπο.
  • Να θεραπεύσει την σχέση/γάμο της από μη κατάλληλους τρόπους σχετίζεσθαι.
  • Να μάθει να βάζει υγιή όρια μέσα στη συντροφική/συζυγική της σχέση.
  • Να δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες της.

Οι συνεδρίες, οι οποίες μπορούν να γίνουν και εξ’ αποστάσεως, διαρκούν 1 ώρα και οι θεραπεία μπορεί να γίνει και σε εφήβους, με τη συγκατάθεση του γονέα τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα της στο Facebook

Στόχος της σελίδας Δανάη Μηλίνη στο Facebook είναι να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας.

Στόχος της σελίδας Danai Milini Psychology and Relationship Coaching είναι να βοηθήσει γυναίκες να δημιουργήσουν τη συντροφική ζωή που θέλουν και αξίζουν.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αντωνίου Καμάρα 3

Site
-Danaimilini.gr

-danailovecoach.com