Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τις περισσότερες ονομαστικές εορτές από τη μια και και φυσικά ο μήνας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από την άλλη.
Εάν ακόμη δεν ψάχνεις, λοιπόν, σίγουρα μια από τις επόμενες ημέρες θα αναζητήσεις ένα έξυπνο και πρωτότυπο δώρο.
Ένα από αυτά είναι και η biscotto members Gift Card!
Δώρισέ τη σε γενέθλια, σε ονομαστικές εορτές, σε εταιρικούς πελάτες σου, σε μέλη ομάδων, συλλόγων ή φορέων.
Επίλεξέ τη και κάνε τους δικούς σου ανθρώπους να «ΒΓΑΙΝΟΥΝ» καθημερινά κερδισμένοι για 1 ολόκληρο χρόνο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η BISCOTTO MEMBERS CARD

biscotto members card είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπτώσεων και προνομίων για έξοδο, διασκέδαση, ψυχαγωγία και δράσεις με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και αναφορά σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα.
Η biscotto members card είναι μέλος της πλατφόρμας του biscotto thessaloniki η οποία και περιλαμβάνει το περιοδικό biscotto thessaloniki life guide, το portal – guide biscotto.gr, το biscottoradio.gr και τον πολυχώρο biscotto coffee+.
biscotto members card συνεργάζεται με τους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αλλά και με αντίστοιχους χώρους σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας, εξασφαλίζοντας για τους κατόχους της μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια.
Ειδικότερα συνεργάζεται με: Cafe • Bars • Clubs • Live μουσικές σκηνές • Εστιατόρια & Ταβέρνες • Κινηματογραφικές αίθουσες • Θέατρα – Θεατρικές παραστάσεις • Πάρκα ψυχαγωγίας • Συναυλίες • Παιδικές δραστηριότητες • Πισίνες • Βeach bars • Θερινά bars – clubs και κινηματογράφους • Χιονοδρομικά κέντρα κ.α.

Τι είδους εκπτώσεις και προνόμια εξασφαλίζω με την biscotto members card;

Ο κάτοχος της biscotto members card εξασφαλίζει εκπτώσεις από 20% έως 50% για τον ίδιο και την παρέα του σε χώρους εστίασης, διασκέδασης και ψυχαγωγικά θεάματα στη Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένους χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας.

εκπτώσεις-παροχές

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ biscotto members card ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ biscotto.gr

CAFE – BARS

Έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού έως 8 άτομα, για να απολαμβάνετε τον καφέ σας, τα ροφήματά σας και τα snack σας στα τραπεζάκια των καλύτερων σημείων συνάντησης για καφέ σε Κεντρική, Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη.

BARS / CLUBS

Έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού έως 8 άτομα (σε ποτό ή φιάλη). Όποια και αν είναι η επιλογή σας, bar ή club, είτε είναι αγαπημένο στέκι είτε πρόσφατη ανακάλυψη, με καλή μουσική και φιλική ατμόσφαιρα παραμένει πάντοτε η ανοιχτή πρόσκληση της βραδιάς. Ενημερωθείτε καθημερινά στο biscotto.gr για special events και DJ sets.

LIVE ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

Έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού έως 8 άτομα (στην είσοδο, στο ποτό ή στη φιάλη), προσφορές 1+1 (έκπτωση 50%) αλλά και δωρεάν προσκλήσεις για να αναζητήσετε τις μουσικές σκηνές με την ιδιαίτερη ταυτότητα και τους μοναδικούς ήχους των live που θα σας γεμίσουν με συναισθήματα και θα σας ξεσηκώσουν. Ενημερωθείτε καθημερινά στο biscotto.gr για τα live που ανεβαίνουν στις μουσικές σκηνές και συμβάλλονται με την biscotto members card.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού έως 8 άτομα, για να έχετε εύκολη απάντηση στο ερώτημα που θα πάτε για φαγητό αλλά και για να επιλέγετε τις σωστές διευθύνσεις από τα μενού της πόλης.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Εισιτήριο μόνο με 5€ έως 2 άτομα αλλά και δωρεάν συμμετοχή σε avant premiere και κινηματογραφικές προβολές στις αίθουσες της πόλης. Ενημερωθείτε καθημερινά στο biscotto.gr για τις κινηματογραφικές προβολές στις αίθουσες που συμβάλλονται με την biscotto members card.

ΘΕΑΤΡΟ – ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εκπτώσεις από 20% – 50% έως δυο άτομα σε εισιτήρια για ό,τι καλύτερο συμβαίνει επί σκηνής κάθε μήνα αλλά και δωρεάν συμμετοχή σε πρόβες τζενεράλε και ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις. Ενημερωθείτε καθημερινά στο biscotto.gr για τις παραστάσεις που ανεβαίνουν στις θεατρικές σκηνές και συμβάλλονται με την biscotto members card.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Εκπτώσεις από 20% – 50% έως δυο άτομα σε εισιτήρια για μικρές και μεγάλες συναυλίες που δημιουργούν μία άλλη ατμόσφαιρα στις νύχτες μας αλλά και δωρεάν προκλήσεις. Ενημερωθείτε καθημερινά στο biscotto.gr για τις συναυλίες που συμβάλλονται με την biscotto members card.

KIDS

Έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού έως 8 άτομα σε παιδότοπους και έκπτωση 20 – 50% σε παιδικές παραστάσεις και παιδικές δραστηριότητες. Είναι ωραίο να έχετε την ενημέρωση και τη δυνατότητα να απολαμβάνετε διασκεδαστικές και εποικοδομητικές στιγμές παρέα με τα παιδιά σας. Ενημερωθείτε καθημερινά στο biscotto.gr για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και τις παιδικές δραστηριότητες και παραστάσεις που συμβάλλονται με την biscotto members card.

SUMMER biscotto members card (ΠΙΣΙΝΕΣ, BEACH BARS, KAΛΟΚΑΙΡΙΝΑ BARS – CLUBS, ΦΑΓΗΤΟ, ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Κ.Α)

Εκπτώσεις 20% έως 50% από 2 έως 8 άτομα για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας, τον καφέ σας, τα ροφήματα, τα snacks, το φαγητό σας αλλά και δροσερά ποτά και cocktails στους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας. Ενημερωθείτε τους αντίστοιχους θερινούς μήνες (Ιούνιος – Αύγουστος) στο biscotto.gr για τις επιχειρήσεις που συμβάλλονται με την biscotto members card.

WINTER biscotto members card (CHALET, BARS, ΦΑΓΗΤΟ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, Κ.Α)

Εκπτώσεις 20% έως 50% από 2 έως 8 άτομα για να απολαμβάνετε τις χειμερινές αποδράσεις σας, τον καφέ σας, τα ροφήματα, τα snacks και το φαγητό σας στους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας. Ενημερωθείτε τους αντίστοιχους χειμερινούς μήνες (Δεκέμβριος – Φεβρουάριος) στο biscotto.gr για τις επιχειρήσεις που συμβάλλονται με την biscotto members card.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ. ΔΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ biscotto members Gift Card ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ